deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Önce bir firmanın yazışmaları gelen kutuma düşmeye başladı, 1-2 tane anlaşma metni, fiyat teklifi falan geldi. Ardından bu akşam taslaklar'da kayıtlı gönderilmemiş başka bir mail buldum. İşin ilgince taslaklarda gönderen kısmında başka birisinin ismi yazıyordu. Son 10 gündür olan şeyler bunlar, acaba dedim hacklendim mi? Birisi maillerimi karıştırıyor ya da hesabımı spam amaçlı mı kullanıyor ama gönderilen kutumda yeni bir şey yok, ayrıca hacklemiş olsalar şifremi falan değiştirirlerdi. Benzer bir şey daha önce duydunuz mu? Neden böyle olabilir? Şifremi falan değiştirdim taslaklardaki maili görünce ama yeterli olur mu acaba? Bir de aynı şekilde benim yolladığım mailler başka gelen kutularına falan da gidiyor olabilir mi? Ya da kaydettiğim taslaklar vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 security code olayına gir istersen nolur nolmaz farklı ip'den giriş yapınca kod geliyor telefonuna onu giriyosun login olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar