fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hep merak ederim yeni telefonda batarya dolu demesine ragmen neden 12 saat inadı
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 varmı öyle bişi, ben şarj doldu diyince çekiyorum direk.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 nasa arastiriyor hala kesin bisey yok
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 lityum pillerden önceydi o yahu
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yalan dolan abi. olay şu: elektrik idaresi telefon satışlarından bu şarj olayı sebebiyle vergi alma durumuna gidiyor tabi bunu şirketler kabul etmiyor. elektrik idareside diyo ki " hacı o zaman telefona bi nane yapıcan , çok fazla elektrik cekicek bize kullanılan elekterikten cukkayı indiricez" koca kamu kurumunun bu tarz konuşması " cukkalı , naneli" önceleri telefon şirketlerinin acaibine gidiyor ama sonra diyolar ki , bu adamlar böyle net ve rahat konuşurlarsa vardır bi bildikleri diyolar ama öyle sürekli elektrik çeken bir cihaz yapamayız beyfendi , isterseniz ilk 12 saat çok fazla elektrik çeken bir sistem geliştirelim sonra bu sistem kendini yok etsin , win win olayı , gibi bir öeneriyle gidiyorlar elektrik idareside "bana öyle beyli ağalı konuşma biz kasaba çocuğuyuz sevmeyiz öyle resmiyeti , teklifinizi kabul ediyok , şarz aletlerini ayarlayın siz aga biz de sömürelim milleti diyolar. telefon şirketi , şarz değil şarj diye düzeltir gibi oluyo onları ama sonradan vazgeçiyolar. bunlar hep resmi yazışmalarla oluyor.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Moruk nokia zamanlarıydı o 12 saatler. Hala iphone ya da galaxy yoksa sende teli şarja tak bırak git. 12 yıl falan kalsın zaten
Öne çıkan mesajlar