Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küba'daki tıp ve ilaç devrimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.ntvmsnbc.com/news/299459.asp

Adamlar cidden bu işi çok iyi yapmışlar. Politik kısmına girmiyorum işin (normalde izledikleri politik görüşün başarısız olduğunu düşünürüm ama bunu çok takdir ettim), lütfen girilmesin de, konu burada ilaç olayı. Bunca ambargo ve zorluğa karşın bu yaptıkları gerçekten büyük bir şey.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
castro ve ahalisi ilk başta karınlarını doyursunlar.Birde o kadar ambargo arasından nereye ihraç edeceklermiş ilacı merakla izliyorum.
bu türkiyedeki araba devrimi imzaya benziyor.[signature][hline]shinsetsu desu..
Gamers
Mesaj tarihi:
Apache , bende boneparta katılmadan edemiyorum bu konuda :).

Amerika ne yapıyor? aids kanser gibi tedavilerin bulunduğu halde piyasadan ve kamoyundan saklıyor. Neden? Çünkü ilaç şirketleri ateşpahası olan ve sadece aidslinin yaşamını uzatmaktan başka bir işe yaramayan ilaçları sattırmak için

Hatırlatırım zamanında suyla çalışan motorlu araba yapmıştı bir mucit, peki ne oldu bu adamın sonu? Bir hafta içinde koyoldu.(tabiki über amerika ve petrolcü amcaları(başta buşt) petrolden para kırsın diye.

Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Mesaj tarihi:
Komünist ülkelerin bir çoğunda eğitim, sağlık gibi alanlar inanılmaz gelişmiştir. Sadece Küba değil Rusya da böyleydi. Bütün sağlık harcamaları bedavaydı (gerçi sonra malezeme sıkıntısından battı), ve bütün halk son derece eğitimli. Doğal bir sonuç tabi. Kapitalizmde bunlar için para harcamak zorundasınız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
  • Yeni Oluştur...