Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://www.ntvmsnbc.com/news/299459.asp Adamlar cidden bu işi çok iyi yapmışlar. Politik kısmına girmiyorum işin (normalde izledikleri politik görüşün başarısız olduğunu düşünürüm ama bunu çok takdir ettim), lütfen girilmesin de, konu burada ilaç olayı. Bunca ambargo ve zorluğa karşın bu yaptıkları gerçekten büyük bir şey.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 castro ve ahalisi ilk başta karınlarını doyursunlar.Birde o kadar ambargo arasından nereye ihraç edeceklermiş ilacı merakla izliyorum. bu türkiyedeki araba devrimi imzaya benziyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 nereye ihraç ettikleri yazının devamında yazıyor
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ambargo özel ürünler için kaldırılabilir. ki uzun süre ambargo yiyen ırak, hiçbir zaman petrol satmakta zorlanmamıştır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Gün geçmiyor ki Küba'da bi devrim olmayagörsün..[signature][hline]i love this game! tractor pulling
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 kubada becerdikleri tek olay budur zaten. ama saglik olayinda haklarini vermek lazim, cok iyiler.[signature][hline]templars of steel
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Apache , bende boneparta katılmadan edemiyorum bu konuda :). Amerika ne yapıyor? aids kanser gibi tedavilerin bulunduğu halde piyasadan ve kamoyundan saklıyor. Neden? Çünkü ilaç şirketleri ateşpahası olan ve sadece aidslinin yaşamını uzatmaktan başka bir işe yaramayan ilaçları sattırmak için Hatırlatırım zamanında suyla çalışan motorlu araba yapmıştı bir mucit, peki ne oldu bu adamın sonu? Bir hafta içinde koyoldu.(tabiki über amerika ve petrolcü amcaları(başta buşt) petrolden para kırsın diye. Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
hibino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Fistan, 10 Aralık 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gün geçmiyor ki Küba'da bi devrim olmayagörsün.. ahaha lol[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC
Anason Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 dunya saglik orgutu Who nun arastirmalarinda zaten kuba yillardir saglik en onde giden ulkelerden biri, saglikta yaparlar onlar.
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 helal olsun castro babaya. Görün işte biz nelerle uğraşıyoruz, elin orta amerika ada devleti neler yapıyor.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Qui Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Komünist ülkelerin bir çoğunda eğitim, sağlık gibi alanlar inanılmaz gelişmiştir. Sadece Küba değil Rusya da böyleydi. Bütün sağlık harcamaları bedavaydı (gerçi sonra malezeme sıkıntısından battı), ve bütün halk son derece eğitimli. Doğal bir sonuç tabi. Kapitalizmde bunlar için para harcamak zorundasınız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 biz buna Utopia diyoruz....[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar