DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Jim_E_Rustler said: Noyzura said: aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŞÜKRÜ NOLUYO ŞÜKRÜ ABAAAAWWWWWWWWW KÖTÜ NOYANDAN İŞİTTİĞİN LAFLARA BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 screwy said: noyzura'nın kosarak 0ne tier a ilerlemesi super hatta ulasmıs olabilir simdiden. hadi bakalım. LOLOL HEPINIZI TROLLEDIM. TAUNTLARIMI YEDINIZ. 0ne ile alakam yok. dediğim gibi hepiniz birden kendimi ifade ederken buna katlanamayıp saçmalamızdan bir haz alırken bu esnada anlayışı ve sevgisi yetersiz olan insanlara karşı tolerans geliştiriyorum çözüm bulmak adına ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hani sayfalar önce yazdıklarımı şu anda o kadar net kusuyor ki o kadar haklı çıakrıyor ki sadece kendisi farkında değil bir de "esneklik" kavraı geldi he annem peynirin zeytine esnekliğine bakalım bir de ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: Noyzura said: aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. algilarin kapali, yazdiklarimi anlamak istemiyorsun. kendini asmadigin icin oluyo bunlar, sana daha fazla verebilecegim birsey yok.ahahahah celik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 neutrino said: Noyzura said: yok mu daha gelen yaw ? bir de ilgi açlığım yok diyordu.. attention wh***. tamam o zaman lütfen ilgi göstermeyin bana. açtığım topicklere gelip birşeyler yazmayın ne olur yalvarıyorum olur mu ? şimdi hoşuna gitti mi ? adam gibi muhabbet etmek varken mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ILDENIZ BENI SEV. SEVGIM YETERSIZ KALMASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?73,6603860,6693367#msg-6693367 sundan ne farkı kaldı koca noyzuranın. biri "selam gızlar" diye giriyodu oburu "astral ucuyorum" diye giriyo. adam psisik 0ne iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 he annem çekemiyoruz kaldıramıyoruz seni kendini marjinal ifade etmeni biz kovuğunda oturan şişman iri yağlı bilekli trolleriz kıskanıyoruz seni ahaha adam nimetten sayıyor kendini bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: Noyzura said: aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. algilarin kapali, yazdiklarimi anlamak istemiyorsun. kendini asmadigin icin oluyo bunlar, sana daha fazla verebilecegim birsey yok. Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: ILDENIZ BENI SEV. SEVGIM YETERSIZ KALMASIN. SENİ BOYLU BOYUNCA SEVERİM Kİ BEN MMMPPHHHH!!! KOCA ÇILGIN SENİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: noyan batağa dördüncü lazım hacı, gelsene çok isterdim ama bir kaç tane cyborg noyan yaptırmam lazım burada bir sürü kişiye tek başıma cevap verirken yetişemiyorum. buldunuz tabi ilgiyi her lafa cevap veren adam sürekli abuse ediyorsunuz. lütfen bu kadar ilgi açı olmayın beni rahat bırakın. sevmiyorsanız , haz etmiyorsanız benim açtığım topiklerde bana bulaşmayın. BU kadar mı ilgiye açsınız ? Engel olamıyor musunuz kendinize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 YAGLI DOKTORALI SISKO CEO'M BENIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: DRaGoN_SLaYeR said: noyan batağa dördüncü lazım hacı, gelsene çok isterdim ama bir kaç tane cyborg noyan yaptırmam lazım burada bir sürü kişiye tek başıma cevap verirken yetişemiyorum. buldunuz tabi ilgiyi her lafa cevap veren adam sürekli abuse ediyorsunuz. lütfen bu kadar ilgi açı olmayın beni rahat bırakın. sevmiyorsanız , haz etmiyorsanız benim açtığım topiklerde bana bulaşmayın. BU kadar mı ilgiye açsınız ? Engel olamıyor musunuz kendinize ? THE TABLES HAVE TURNED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: DRaGoN_SLaYeR said: noyan batağa dördüncü lazım hacı, gelsene çok isterdim ama bir kaç tane cyborg noyan yaptırmam lazım burada bir sürü kişiye tek başıma cevap verirken yetişemiyorum. buldunuz tabi ilgiyi her lafa cevap veren adam sürekli abuse ediyorsunuz. lütfen bu kadar ilgi açı olmayın beni rahat bırakın. sevmiyorsanız , haz etmiyorsanız benim açtığım topiklerde bana bulaşmayın. BU kadar mı ilgiye açsınız ? Engel olamıyor musunuz kendinize ? gelişine vole de mi çahmayahk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ya yeniden admin olup banleyip tekrar birakmam mumkun mu acaba eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sonunda konu istediğim şekilde gitmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bir gün paticik de admin olursam şaşırmayın ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dondurma alıp geliyorum bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kahveler tazelensin ltf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: DRaGoN_SLaYeR said: noyan batağa dördüncü lazım hacı, gelsene çok isterdim ama bir kaç tane cyborg noyan yaptırmam lazım burada bir sürü kişiye tek başıma cevap verirken yetişemiyorum. buldunuz tabi ilgiyi her lafa cevap veren adam sürekli abuse ediyorsunuz. lütfen bu kadar ilgi açı olmayın beni rahat bırakın. sevmiyorsanız , haz etmiyorsanız benim açtığım topiklerde bana bulaşmayın. BU kadar mı ilgiye açsınız ? Engel olamıyor musunuz kendinize ? valla kaymak gibi adamsin, doyamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xDQQesbtfZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Beyler serhat gelene kadar post yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://31.media.tumblr.com/tumblr_m1wn5gZ9q61qiday7o1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: Ya yeniden admin olup banleyip tekrar birakmam mumkun mu acaba eheue işte bu yüzden artık admin değilsin bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ya dümdüz sade şekilde banlamayın bunu, böle tüm mesajlarıda toptan silen şekilde banlayın pls lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar