Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: Hah .. ısrarla dediğimi altını çize çize yazmama rağmen hiç birşey anlayamamıza acıyorum. Neyse sevgililernizi uyarın facebookda public bir tane bile foto yayınlamasınlar anında topic açarım "of bu kız çok tatlı" diye. Ama rahat olur hemen koşa koşa kitler birileri topiki nasıl olsa açan Noyzura diye. Abi bizim sevgililerimiz de erotizm satarsa buyur paylaş, medyaya mal olmuş şeyler habere girer. 101 bunlar, ilk okul sorusu cevaplıyorum ay gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Burdan herhangi birinin sevgilisi, ex'i fln da manken olup public ortamda, basında fln seksi fotoğraf paylaşsa, çok sıkı arkadaş olanlar dışında herkes muhabbetini yapar zaten. Lan hatun vücudunun güzelliğini sergiliyor bakın diye, bakınca eski çıktığı gurur yapıyo. Umut sarıkaya karikatürü gibi.cok siki arkadaslari ilk yapar burada. annen diye bi guild kurup annene nasil girecem diyen insanlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 benim sevgilim yok, bu tartismalardan muafim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Zekama laf etmis lan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Masakari said: Yaaa normalde 1 vs all sevmiyorum ama şimdi yani ne desem bilemedim lan. Empati yapıyorum böle üzülüyorum sonra aynen abi. üzülüyorum normalde haksız bile olsa ama tutamadım bu sefer kendimi, çok canım sıkılmışsa demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: paticikde 2 amacım var 1) ortamı çok seviyorum süper adamlarla süper dostluklarım oluşuyor in real life takılıyor ediyor birlikte projelere falan giriyoruz , kendi işlerimiz dahilinde networingler yapıyoruz ve dostlığu yaşıyoruz. 2) Anlayışı , sevgisi ve zekası kıt olan insanların saçmalığına karşı tolerans geliştiriyorum. Buna ihtiyacım var çünkü dünya böyle insanlarla dolu ve bu insanlar ne yazık ki böyle olduklarının farkında değiller. Çözüm arıyorum . Anladın mı şimdi amacımı ? Açtığın bu "Of kızlar..." başlığı bu amaçlarından hangisine hizmet ediyor? Kötü bi troll olduğuna inanmak istiyorum. Söylediklerine inanıyorsan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: Zekama laf etmis lan adam :( doktorali aptallarsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bingildak said: noyan ben sana bu davranışları hiç yakıştıramıyorum, senin gibi peygamber-tier'a ulaşmış bir arkadaşımız facebook'ta başkalarının kız arkadaşlarını stalklayıp teşhir etmeyi falan hedef koyuyor. sen bu kadar basit bir varlık mısın? aç abi bir kahve falı, yanına koy komboyu tarotlarla, bir de üzerine astral uçuş yaparsın hiçbiri bir daha kaldıramaz. teşhir etcen de ne olacak. çok haklısın şimdi sen söyleyince bende kendime hiç yakıştıramadım. sadece nasıl hissettiğimi anlamalarını dileyip bir anlık kızgınlık ile yazdım. daha güzeli o kişilerin sevgililerine tarot falan baktırmak olur sanırım. hem daha seviyeli hem de bana daha çok yakışan bir hareket. olumlu uyarın için teşekkür ederim ama lütfen sakın bana peygamber tier deme. Ben heyecanlı biri olsaydım peygamber olurdum diyorum ama ben sıradanlığın içindeki sıradışılığı seviyorum. bence herkes kendisini aşabilir. Bir insanın kendisini aşması demek başkalarını peşine koyun sürüsü gibi takmasını gerektirmez. Ben herkesin özgür ve kendini aşmış olmasını diliyorum ve bu niyet ile yaşıyorum. tekrar teşekkür ederim enerjimi dinginleştirdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: SeaGle said: Burdan herhangi birinin sevgilisi, ex'i fln da manken olup public ortamda, basında fln seksi fotoğraf paylaşsa, çok sıkı arkadaş olanlar dışında herkes muhabbetini yapar zaten. Lan hatun vücudunun güzelliğini sergiliyor bakın diye, bakınca eski çıktığı gurur yapıyo. Umut sarıkaya karikatürü gibi.cok siki arkadaslari ilk yapar burada. annen diye bi guild kurup annene nasil girecem diyen insanlariz. öyle bişi olsa patiye özel fotolar koyardım lan, vine lar, a4 kağıda emo yazılar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 keske dinginligini de alıp gitsen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 screwy said: keske dinginligini de alıp gitsen ya. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: SeaGle said: Burdan herhangi birinin sevgilisi, ex'i fln da manken olup public ortamda, basında fln seksi fotoğraf paylaşsa, çok sıkı arkadaş olanlar dışında herkes muhabbetini yapar zaten. Lan hatun vücudunun güzelliğini sergiliyor bakın diye, bakınca eski çıktığı gurur yapıyo. Umut sarıkaya karikatürü gibi.cok siki arkadaslari ilk yapar burada. annen diye bi guild kurup annene nasil girecem diyen insanlariz. Tamam şimdi daha iyi anladım sizi bu açıklama içimi rahatlattı. Annelere selamlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: fizban said: SeaGle said: Burdan herhangi birinin sevgilisi, ex'i fln da manken olup public ortamda, basında fln seksi fotoğraf paylaşsa, çok sıkı arkadaş olanlar dışında herkes muhabbetini yapar zaten. Lan hatun vücudunun güzelliğini sergiliyor bakın diye, bakınca eski çıktığı gurur yapıyo. Umut sarıkaya karikatürü gibi.cok siki arkadaslari ilk yapar burada. annen diye bi guild kurup annene nasil girecem diyen insanlariz. Tamam şimdi daha iyi anladım sizi bu açıklama içimi rahatlattı. Annelere selamlar <3Olmus anneme selam soylemek icin oteki tarafa mi gececen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Teknik olarak annene ulasabilecek tek adam olabilir gerçi Fiz. Tarot marot seans means. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 screwy said: keske dinginligini de alıp gitsen ya. gidemiyorum ya çok böyle bir sürü kişi birden tauntlayınca aşırı eğleniyorum ;D yok mu daha gelen yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Jim_E_Rustler said: Teknik olarak annene ulasabilecek tek adam olabilir gerçi Fiz. Tarot marot seans means. aynen tarot baktıran kızlar annelerinede baktırıyor. anneler beni çok seviyor <3 kendi annem beni sevmiyor ;/ o yüzden başkalarının anneleri ile anne sevgisini tadıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Üzerine işmemiz tanklıyorsun demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 noyzura'nın kosarak 0ne tier a ilerlemesi super hatta ulasmıs olabilir simdiden. hadi bakalım. LOLOL HEPINIZI TROLLEDIM. TAUNTLARIMI YEDINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: yok mu daha gelen yaw ? bir de ilgi açlığım yok diyordu.. attention wh***. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 noyan batağa dördüncü lazım hacı, gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŞÜKRÜ NOLUYO ŞÜKRÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: aquila said: abi gunesin kutuplari degisicek, solar flare oluyor, goktaslari filan yagiyor. keske bunlar uzerinden yuruseniz, hala iskambil kagidi. keslan 87989k postu sanki ilimle ve bilimle kastında şimdi burada akıl veriyorsun. algilarin kapali, yazdiklarimi anlamak istemiyorsun. kendini asmadigin icin oluyo bunlar, sana daha fazla verebilecegim birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 screwy said: noyzura'nın kosarak 0ne tier a ilerlemesi super hatta ulasmıs olabilir simdiden. hadi bakalım. LOLOL HEPINIZI TROLLEDIM. TAUNTLARIMI YEDINIZ. abi evet ya 30-60-90 üçgeni bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar