manve Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Merhabalar, Benim aracta simdi oem olarak halojen farlar takili ama sanirsam onceden yanlis ampul taktiklarindan dolayi lensi yakmislar, cirkin bir goruntusu var. Onu degistirmek istiyorum da hazir elimi atmisken xenon far takayim diyorum. Ama bu islerden hic anlamiyorum iste. Simdi biraz okudum bir HID kit bir de direk xenon ampul olayi varmis galiba. Xenon ampul olayi, bu sahinlerdeki beyaz far gibi bir sey mi? 8-10 dolara bir ampul alip direk takabiliyormussun galiba. HID kit de 200-300 dolar civari ama komple mercek, guc kaynagi falan degistirmen gerekiyormus sanirsam. Farlari komple acip her seyi degistirmem gerekecek sanirsam. Ugrasmaya deger mi? Benim farlar su asagidakinden daha fena durumda. http://986forum.com/forums/uploads01/IMG_20681330387941.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ampul değiştirince çakma xenon oluyo. Gerçek zenon yükseklik ayarlı fln olucak. Hatta yükseklik adaptasyon ayarı da oluyo galiba, kasise göre yükseklik ayarı yapıyodu diye biliyorum. paramecium reyiz daha iyi biliyo zenon olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bider öyle direk ampul değiştirerek yapasan gözünü aldığın şöförlerden küfür yiyiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ya farı ne takarsanız takında, gündüz sırf led artistik far açan audi'ciler gibi olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fistan said: ya farı ne takarsanız takında, gündüz sırf led artistik far açan audi'ciler gibi olmayın o ledler gunduz farı yerine takılıyor zaten. o yuzden gunduz farlar auto da ise otomatik yanarlar. yapılıs amacı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cok kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 HID takacaksan gazlı ampul olduğundan dolayı muayane sırasında HEM MERCEK hem de OTOMATİK YÜKSEKLİK AYARI gerekiyor. Muayene harici evet, şöförlerden de bol bol küfür yiyorsun. Ama şunu yapabilirsin, eğer aydınlatmadan memnun değilsen, bir oto stopcu/farcı'ya götür. İçini bir güzel temizlesin açıp, sonra kapasın bigüzel. Hem contalar felan da yenilenmiş olur. Eğer o da kabulün değil, innovatif bir değişikliğe gideyim diyorsan, Osram'ın Night Breaker serisi var. Çok kullanışlı. Google a yaznca zaten görürsün sonuçları. Yok illa xenon istiyorum diyorsan ve Ankaradaysan Mercek yapan yerlere yönlendirebilirim seni. En azından milletin gözünü almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mercek yaparlar o farin icine. Hatta bixenon mercek bile takarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ama reflektoru kotu yakmissin. Max 100w ampul yerine cakma 150 lik cin mali takilmis belli. 100w bile fazla ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 55-100 olmasın Esh? 150lik ampul daha yeni yeni türedi otomobil için. O da zaten Mars'ı aydınlatıyor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yanlız şimdi şunu fark ettim. Sana mercek takılsa bile saydam farlarda alınan sonucu almazsın zira farının ön camı kesik kesik eski tip senin. Yani ışığı dağıtacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Eski mersolarda problem cikmiyodu hatirladigim kadariyla. Araba eskiylse 2700k sari isik cok yakisacaktir bu arada. Retro su devirde aranilan bir ozellik. Ve yolu cok daha iyi aydinlatir beyazdan (: ben polomun sislere sari piaa takmistim, sisi delip geciyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 farların ıcını yakan zaten Xenon lar .Bendede vardı baktım ıyıce yakıp yayılmaya başladı soktum xenon ları.Asırı ısınma sonucu ole bı etkısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bilmeyen ustaya xenon taktıranlar çok. en lüks araca bile sonradan xenon taktıran ve bunu en kalitesiz yere yaptıranlar var. Merceksiz , ayarsız takıyorlar. http://img33.imageshack.us/img33/8899/12112009397.jpg merceksiz taktırırsan böyle parlar. senin işine yaramadığı gibi karşıdan gelene kaza yaptırırsın. http://www.geceucusu.com/uploads/monthly_01_2010/post-5-1263820418.jpg Ayrıca far yıkama yoksa yaptırma xenon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: cok kıro no u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 benim su an ki farlar 55watt, orjinali de oyle olmasi gerekiyor ama birisi bi ara elinden geleni ardina koymayip dayamis baya guclu bir ampul orasi belli. Bir kac gundur baya arastirdim da, sadece ampul takmanin ne kadar sacma bir sey oldugunu gordum :) soyle bir kit buldum. Fiyati falan da iyi geldi. Bakalim birkac seye daha bakip p.tesiye kadar siparis vermeyi dusunuyorum. Olayin guzel yani bizim burda muayene derdi falan yok. Senelik vergisini yatirdiktan sonra kimsenin karistigi yok :) Ustaya falan gidip bir ton para bayilamam, 300 dolara alacagim seyi 500 dolara takarlar kesin ondan her seyi kendim yapmayi dusunuyorum. elemanin biri gayet guzel anlatmis nasil uygulanacagini, zaten urunu satan site yapistiricisindan, kablolamasina kadar butun ivirini zivirini gonderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 'MURİCA AMK ADAMLARDA MUAYENE YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Selam, Xenon için ön şart; mercekli far+far yıkama+otomatik yükseklik ayarı Bence Osram NBplus veya Philips'in de güzel adam gibi performance serisi ampüllerinden alınabilir. Tabi adam gibi düzgün bir far ayarı da şart! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar