FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Suana kadar gormedim ama belki ilerde vardir.. Oyunun birkac kotu yonu var bunlardan biride questler.. herkese ayni questlerin verilmesi bir yere kadar guzel. Yani gruplasmak acisindan vs iyi ama size cikan random, questler yok. kotu tarafi bu adamlar senaryoyu degistirmesse kim 2. karakteri acarki? ben sahsen oturup yaptigim questleri bir daha yapmayi dusunmem.. cok sIkIci gelir.. Sonra first aid. Birini heal ederken skill artmiyor. Cok sacma olmus. Sadece bandajlari yaratirken artiyor. e ben simdi alirim bir suru sey onlari bandana yaparim satarim belese skilli al. Olmamis.. Oyunun en sIkIci taraflarindan biri ise yurumek.. Her yere yurumek zorunda kaliyorsunuz ki bildigim kadariyla level 20 ye kadar binek alamiyoruz.. Eh be... bari dusuk levellar icin birsey verselerdi. Yani normal hizinizdan biraz daha hizli olsaydi 20 dede iyice hizlansaydi. Bazen oyundan cikmamin tek sebebi yaw simdi kim yuriycek oraya kadar bikerede olsen mezarlik 40 saat uzakta yine yurudur... biraz daha varda okula gitmem lazim:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 orc/troll, dwarf/gnome hariç her ırk bölgesinde quest'ler farklı. ölünce yürümek de ölmemek için uğraşmaya teşfik etmek için yapılmış. yürümeyen de %25 durability loss ile çok da pahalı olmayan bir ceza ile kurtuluyor (%100 iken ölümde tabi). ayrıca zeplin, gryphon vs varken çok da yürümeye gerek kalmıyor. gerçi yürümeniz gereken yerlerden de şikayetçi değilim bana çok zevkli geliyor ;).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu arada ilk binek lvl40'ta aliniyor, ancak druid, shaman ve hunter'larin fast travel $anslari var 40'tan once..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 etrafta gezinmek acayip zevkli bişi benim çok hoşuma gidiyor ayrıca prof. için gerekli malzemeleri topluyorsun.ne kadar çok gezersen o kadar çok malzeme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ortam iyi ya yürüken maden, ot quest bir sürü şey buluyorsun oldukça yararlı bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Random quest de bir yere kadar zaten, Daoc'da var onlardan, ikinci stepde oldurecegin adam Ahmet degil de Mehmet oluyor, edeyim oyle randoma. Cok daha fazla sayida, fazla xp veren ve eglenceli questler var, bari onlara laf etmeyin, edecekseniz once Daoc oynayin bir :p Bilmiyorum oyunda sahsi at var mi UO gibi; ama heryere at, recall vs gibi seylerle gitmek isteyen bir insan ile full random quest isteyen bir insan nasil ayni kisi oluyor, cikartamadim ben, kotu niyetle demiyorum bunu :) Yuru iste biraz da. Zaten yine belirli yerlerde gate, kiralik at, cesitli classlarda hiz arttiran buyu gibi seyler olacaktir, bir uctan digerine yurutmezler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Questler için nereye gitmeniz gerektiğini biliyorsanız yürümek sorun değil. 4-5 ayrı quest için aynı yere defalarca yürümek insanı sıkabiliyor ama bu sırada yoldaki bütün yaratıkları kesme şansınız var bu da bir avantaj. Ayrıca profession malzemesi toplanıyor. İyi yani bence.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Wowdaki en yararlı tuş: Numlock[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 *onundekine tiklar* /follow *wc, su, bilimum ihtiyaclar* /p e hadi abi getiremedin hala, ne kadar yavassin! bu yurume isini bilerek yaptiklari kesin. yoksa /follow'u koymazlardi... ayrica dendigi gibi her irkin kendi mekaninda quest'ler var, herkes hepsini yapabiliyo ama bu sizin takdiriniz... sahsen quest'lerin sevmedigim yani onun kabi bunun gogus kemigi bunun otu bunun b.ku 30'ar tane topla gel ben bekliyorum seni tarzi olanlar. raptor'lar zaten az, kokunu kuruttuk yaratiklarin resmen... bi de mesela cok gulmustum okuyunca, orc'larda gidip svayyah midir nedir aslanlari kesiyosun. sonra tauren'lere gidiyosun, su su human dogaya zarar veriyo, aslanlari kesiyo git oldur diye gorev veriyo :). boyle cakisan seyler var. ha guzel quest yok mu, gercekten cok baba quest'ler de oldu. ha bi de class'lara ozel quest'ler var onlari da belirtmeli. bence yeterince ayrim var. ikinci karakterini alliance'ta baska bi class acarsan cok cok eelenirsin bence. ama korkarim onda da didisinin didisini isteyeceklerdir, o ayri...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 10 Aralık 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Kim demis random questler yok diye. Gayette instance quest, yaratigi kesince icinden cikan quest vs. var. Tamam genel olarak zaten bircok kisi aliyor o questi de yine de ben random olarak adlandiriyorum. Sonucta fenriste quest yaparken kestigin yaratigin icinde bir kafa cikiyor. Mezarini bulup geri goturuyorsun. Ve orada bayagi bir yaratik kesmen gerekiyor ki bu quest ciksin. Aynisi WC de de var, bircok instancelarin icinde de... Daha nasil random olucak onu anlamadim ?[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Birde bence blizzard insanlar baska Memolardaki gibi 5 karakter acip, bir madenci, bir, terzi, bir alchemist, bir party healer, bir hede hodo yapmasin diye elinden geleni yapmis zaten. Craft karakter acamiyorsun, uniuqe itemlari geciremiyorsun soulbound... Yada acicaksan sifirdan baslamayi goze alicaksin... Kisacasi karakter konusunda akillilik etmisler... [signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 10 Aralık 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar