neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Herkese merhaba, İsmim:metin, yaş:27, cinsiyet:erkek, yer:ankara. Bi dönem azıcık ultima online oynamıştım; snn ve adını hatırlayamadığım bir kaç shardda. Hardcore oyuncu değildim ama bilirim az çok ne nedir. Sonra wow tecrübesi var işte bir dönem. Halen guild wars 2, diablo 3 falan kurulu makinede ama dönüp bakmıyorum bile. Vakit yokluğundan ziyade eski tadı alamadığımdan. Neyse çok uzaklaşmayayım amaçtan; forumu beğendim, bir kaç ay önce denk geldim (cahillik işte 8-)) okudum biraz sağından solundan, nerd bi ruh sezdim :) sonra üye olmaya karar verdim. Umarım güzel zamanlar geçiririz birlikte. Herkese merhaba! Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 metin denmis beyler sakin olun Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Hoş buldum! Adımı kadın isimleriyle baştan/sondan kafiyeli yapan arkadaşlar; sizi üzmek istemem ama ilk mesajda atladığım bir şeyi de eklemeden duramayacağım; heteroseksüelim :D Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 olsun kardes herturluseksuele variz. Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne heterolar gey oldu buralarda Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 senko said: ne heterolar gey oldu buralarda kim diye sormuyorum, zamanla belli olur herhalde :) Alıntıla
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aquila said: olsun kardes herturluseksuele variz.sadfkgsafasd sesli güldüm ahah Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yine erkek yine erkek... Damsiz girilmez uygulamasina gecelim abi artik. Alıntıla
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Slm başka başlıklarda üçlü beşli yapalım diyenler de var.elin arkada gezmekte fayda var.hoşgeldin. Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 girerken tc kimlik foto uygulamasına geçmedik mi hep erkek alıyonuz yönetim istifa!! Alıntıla
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 imzamdaki şahsiyet geldi aklıma. gelse bir dert gelmese ayrı. sende anlayacaksın bunu metin kardeş... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kızlar.. yine erkeg gelmiş.. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 millet martıya simit atıyor ben paticike giriyorum. kaç git buralardan jack. bu sana ders olsun kurtar kendini :/ Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 said: İsmim:metin, cinsiyet:erkek, Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ren said: millet martıya simit atıyor ben paticike giriyorum. kaç git buralardan jack. bu sana ders olsun kurtar kendini :/ Martıya simit atmak daha mı iyi ki? Hem martıya simit atıp hem paticiğe giren de illa ki olmuştur. Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Aluriel said: said: İsmim:metin, cinsiyet:erkek, şüpheci pati; yoksa yeni bir ninja vakası mı?..... Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Değil abi bilgiler doğru. Ama bu forumda kızların üye olmasını bekleyen, sonra onlarla ilgili hayaller Kur'an arkadaşlara kötü haberlerim var internet hakkında. Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Senden aslında 3*4 gün önce kayıt oldum ama ne de olsa kıdem heryerde işler >:D<>:D<(:P) Hoşgeldin Metin kardeş X( Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.