DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bunların base'i dorock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ulgio said: ulan kadıköyde rock bar söyleyin, kıçım yırtıldı burada Zincir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Leş gibi harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 rexx'ten girince sokağın sonunda sağda rock pub var, zincir gibidir orası. adı rock pub da metal çalar yani çatır çatır. şifa hastanesinin sokağında (spor salonu olan sokak değil yani) devam ettiğinizde asgard var, dragon metal çalar, çok yorucu bir yer benim için de tam rock bar işte. ben 3 saniye dayandım ama illa rock bar istiyorsanız. battı sanırım bilmiyorum. gene aynı sokakta ya da bir aşağısında grange var, orası düz rock bar. katlanılır bir yer nispeten. shaft'ın sokağı da iyi rock bar konusunda, shaft'a gitmek için altıyol mcdonalds'ın sağındaki sokağa girip sokak bitince sağ, sonra ilk sol yapıyorsunuz. köşede shaft'ı görürsünüz zaten. shaft ara ara rock gruplarını ağırlar bu arada canlı müzik falan ama pahalıdır. öyle kafalardaysanız en iyi alternatif o ama. sokağın sonuna doğru hayalperest diye bir yer var, eşşek kadardır ve rock çalar. hatta yerli rock çalar. ama yoranlarından değil. zaten aşırı ferah bir mekan olduğundan gidiyorum sırf. buralara da hep yanımda sokakta içme fikrine mırın kırın yapacak adamlar varsa ya da grubun yaş ortalaması bu işler için fazlaysa gidiyorum, asgard söz konusuysa önünde dikilmeyi tercih ediyorum sadece. buddha'ya KARI AYIKLAMAK dışında gitmeyin. apaçilik yapasınız varsa idealdir, onun dışında önüne işemem öyle bir yer yani. ayrıca kadıköyde hemen hemen bütün barlar zaten rock çalar müzik olarak, ya da bildiğiniz serdar, kenan, yok efendim demet falan çalar, oraları anlarsınız zaten. dorock temalı "rock bar" zinciri, rock pub ve asgard sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hayalperesti merak ettim,önümüzdeki haftasonu orada olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar