chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu konuda ne dusunuyorsunuz? Cok ciddi bir kitlik var onumuzde herkes didnt read lol takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 su yoksa idrar içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 su her zaman var. ama litresi epey pahalı olacak. fakirler ölecek işte. son iki yüz yıldır geciktirdiğimiz doğal seleksiyon gerçekleşecek: belirli güce ulaşamayanlar ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kroyum ama para bendeler için sorun yok ya ben ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bu kadar basit yani oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kafası çalışan ülkeler zaten uzun vadeli planlar yapıyorlar su üzerine.. Şu an bile fakir ülkelerde temiz su bulamayan milyonlarca insan var... Kuzey ülkelerine yerleşmek lazım, daha uzun süre su olur oralarda, kızlar da güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ileride nüfus sebebiyle herşeyin sorunu ortaya çıkacak. bunu da gören yok boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bizim köy de su var oraya gidecek kadar stok yapsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Deniz suyu damıtımı iş görecektir. Ankaradan ötesi zaten büyük bir kayıp olmaz. Su pahalanabilir bu şekilde ama düşen kaçak elektrik kullanımından dengeleriz su parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 nestlede yuksek mevkilerde tanidik bulmak lazim. butun sulari ele geciriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ben "şu sorunu" diye okudum bi düşündüm ne sorunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bitsin kola içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 şurda toplasan 40 yıl daha yaşarım o yıl içersinde bi tehlike var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yok sen kirlet ortalığı kafana göre, sennden sonrası tufan anasını satayıımm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne kadar ileride? 20 yıl? 50 yıl? 100 yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 slm bir ara ankaradaki susuzluğu düşününce,aslında su yun çok büyük bir önemi olduğunu anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Şu daha feci diyorum da dinleyen yok ki ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dworgian said: Şu daha feci diyorum da dinleyen yok ki ohoooo Utopia dizisi tier işte. Ciddi ciddi bi dogumkontrol lazım, resource yetmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ya ağır doğum kontrol ya da ciddi science boost fln lazım ki gidip sömürecek üreyecek başka gezegen bulalım. Gerçi bize bir şey olmaz torunlarımız düşünsün tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dworgian said: Şu daha feci diyorum da dinleyen yok ki ohoooo abi su grafiğe bakan biri nufus artısında ciddi bir yavaslama olduğunu görür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Çin tek çocuk olayını bırakıyordu galiba en son, bizim doğudaki gibi çocuk basarlarsa işte o zaman geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cuce said: abi su grafiğe bakan biri nufus artısında ciddi bir yavaslama olduğunu görür zaten yavaşlasın da şu an bile fazla değil miyiz? 8 milyar kişi diyor abi nasıl yetecek kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yettirirz abi nolcak. korkunc aclık susuzluk olduğunu gıbı korkuncta israf ve verimsizlik var dünyada. macro kasıcaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 afrikada 1 tas yemekle 3 gun yasiyor millet, yayilir iste heryere petroldu, elmasti gereksiz seyler icin savas cikacagina, yemek su felan icin ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 akp ile falan uğraşıyoruz yeterince dert var bi de 3 nesil sonramız susuz kalcak pff :( diye mi üzüleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar