Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0xc0000005 hatası

Seru

Öne çıkan mesajlar

millet işyerindeki laptop'lardan birinde bu hatayı alıyorum. trojan, virus girdiği düşüncesi içindeyim.

internetten bayağı araştırdım fakat çözüm bulamadım. hiçbir program açılmıyor, kopyala yapıştır dahi yapamıyorum. safe modda açayım dedim o da olmuyor açılıyor fakat yine programları açamıyorum, browser'lar bile açılmıyor ki online tarama yapamıyorum.

format atmadan bunu çözme gibi bir şansın var mı ? bilgisi olan? şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman dikkat, uzay gemisi konsolunda aliyosan o hatayi amosfere cakilmak baya olasi!

Hatayi aliyosun da nerde aliyosun abi detay versene ? Hangi OS ? Hangi surum ? Hangi asamada aliyorsun hatayi ? Kullandigin OS'un Guvenli Kip'ini ya da Recovery'sini denedin mi ? O olmadi Hiren's Boot CD gibi biseyle acip taramayi, disk'i kontrol etmeyi denedin mi ?

Azicik detay anlayacagin. Bi de cevap soruda gizli. =P

Edit : Hic biri olmadi hangi uygulamadan aliyosun hatayi ona da bak, ona gore arat. Hata kutucugunun tepesinde yazar genelde bilmemne.exe diye.
Sosyal ağlarda paylaş

panpa

ne uygulaması hiçbirşey yapamıyorum diyorum. hiçbirşeyi açamıyorum hepsinde aynı hata. kopyala yapıştır yap hata. browser chrome aç hata firefox aç hata, ie aç hata yok ama açılmıyor. şu an makine ile masaüstüne girip bilgisayarım klasörleri inceleme haricinde yapabildiğim hiçbirşey yok.

os: w7 64 mü 32 mi hatırlayamdım şimdi. güvenli kipte açıp denedim gene aynı hatalar ilk mesajda yazmıştım. hiren's boot cd denemedim ona bakabilirim. geriye döndüre basınca gene hata veriyor 00005 hatası.
Sosyal ağlarda paylaş

di toplarını öpebilir miyim?

yalnız saatlerce aradım dün de bulamadım, demek ki aramayı bilmiyormuşuz.

check disk falan yaptım da yemedi yine cmd'dne tavsiye edilen bir kod yazdım o da olmadı fakat di'nin attığı linkteki muhabbetle çözüldü problem. bir tane windows update'i buna yol açıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...