Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 millet işyerindeki laptop'lardan birinde bu hatayı alıyorum. trojan, virus girdiği düşüncesi içindeyim. internetten bayağı araştırdım fakat çözüm bulamadım. hiçbir program açılmıyor, kopyala yapıştır dahi yapamıyorum. safe modda açayım dedim o da olmuyor açılıyor fakat yine programları açamıyorum, browser'lar bile açılmıyor ki online tarama yapamıyorum. format atmadan bunu çözme gibi bir şansın var mı ? bilgisi olan? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 geri yükleme falan olmuyo mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Aman dikkat, uzay gemisi konsolunda aliyosan o hatayi amosfere cakilmak baya olasi! Hatayi aliyosun da nerde aliyosun abi detay versene ? Hangi OS ? Hangi surum ? Hangi asamada aliyorsun hatayi ? Kullandigin OS'un Guvenli Kip'ini ya da Recovery'sini denedin mi ? O olmadi Hiren's Boot CD gibi biseyle acip taramayi, disk'i kontrol etmeyi denedin mi ? Azicik detay anlayacagin. Bi de cevap soruda gizli. =P Edit : Hic biri olmadi hangi uygulamadan aliyosun hatayi ona da bak, ona gore arat. Hata kutucugunun tepesinde yazar genelde bilmemne.exe diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 panpa ne uygulaması hiçbirşey yapamıyorum diyorum. hiçbirşeyi açamıyorum hepsinde aynı hata. kopyala yapıştır yap hata. browser chrome aç hata firefox aç hata, ie aç hata yok ama açılmıyor. şu an makine ile masaüstüne girip bilgisayarım klasörleri inceleme haricinde yapabildiğim hiçbirşey yok. os: w7 64 mü 32 mi hatırlayamdım şimdi. güvenli kipte açıp denedim gene aynı hatalar ilk mesajda yazmıştım. hiren's boot cd denemedim ona bakabilirim. geriye döndüre basınca gene hata veriyor 00005 hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Surda yazanlari denemis miydin ? http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/the-application-is-unable-to-start-correctly/bbb9c037-77b3-4fae-93b9-ded70f7f9a17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 chkdsk -r denemekten zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://www.techsupportforum.com/forums/f299/ şuraya sticky'deki gibi aç konuyu. kısa sürede yanıt gelir. benim önerim bi chkdsk /r ve memtest patlat (gece açık bırak 7-8 test yapsın). stop code'lar pek açıklayıcı değiller. benzer sorunlar farklı code'lar çıkartabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 di toplarını öpebilir miyim? yalnız saatlerce aradım dün de bulamadım, demek ki aramayı bilmiyormuşuz. check disk falan yaptım da yemedi yine cmd'dne tavsiye edilen bir kod yazdım o da olmadı fakat di'nin attığı linkteki muhabbetle çözüldü problem. bir tane windows update'i buna yol açıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gerçi durum fenaymış. nasıl yapıcaksan artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar