Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskançlık ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ben kendimi kıskanç değil zannederdim ama yanılıyormuşum :) herkesden daha kıskanç bir insanmışım ben :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde kıskanç değilim ama konu sevdiğimse çok pis kıskancım. Telefonda yakın bir arkadaşıyla(ki o arkadaş da kız yani) benden önce konuştu diye maraza çıkardığımı bilirim. Kıskanç olmamam gerektiğini biliyorum ama elimden gelmiyor bir şey, deliriveriyorum bir anda.

Biz bu kızla evlenirsek üç seneye kadar üçüncü sayfa haberlerinde yerimi hakederim, "Cinnet Geçiren Deli Hacı, Karısını Doğradı" falan diye :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Az da olsa kıskanç olurum ama kendimi kontrol ederim. Yani kız arkadaşımın giyimi kuşamına vs karışma hakkım zaten yoktur benim görüşümce. Arkadaşlarıyla tatile vs de gider her şeyi yapar, işin içinde ben bir "olay" sezmediğim sürece... Kıskançlığımı da zaten dışarı vurmam, kafaya takarım, dışarı belli etmem ama içimden beni yer bitirir, "acaba şu çocuk yavşıyo mu ne" vs diye..[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...