Livered Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yan yollardan nasıl izleriz yabancı kimler veriyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: bi insan bu kadar mı başarısız yorumlar her mevzuyu yahu için nefret dolmuş tatar.noyan'la irtibata geç,nefretini alsın.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 forgiver said: siyaset yorumu yapar gibi futbol konuşuyorsun ve o yorumlarndan daha başarısız biz 4-4-2 konuşuyoruz burada sana göre başarısız olması bu şekilde düşünmemi değiştiremeyecek canım kardeşim. şunu anladığınız zaman Noyan'a rakip olursunuz her türlü.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 KuddusiMavra said: "Tatar Ramazan" said: bi insan bu kadar mı başarısız yorumlar her mevzuyu yahu için nefret dolmuş tatar.noyan'la irtibata geç,nefretini alsın. KuddusiMavra said: forgiver said: siyaset yorumu yapar gibi futbol konuşuyorsun ve o yorumlarndan daha başarısız biz 4-4-2 konuşuyoruz burada sana göre başarısız olması bu şekilde düşünmemi değiştiremeyecek canım kardeşim. şunu anladığınız zaman Noyan'a rakip olursunuz her türlü. Zaten senin düşüncelerin hiç değişmiyor, herkes yanlış bi sen doğrusun doğru düşünüyorsun, anca milleti değiştirmeye çalışıyorsun hatta zorluyorsun inatlan. Ama asıl sorun sende anlayamadın gitti neyse takıl sen aynı kafada
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yoo kuddusi haklı herkesin düşüncesi kendine
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ahahah olm iyiki bi konyaya yenildik lan. ne aykut kalmıs, ne ersun, ne aziz. takım rezalet olmuş falan. bari futboldan anlasanız çok az ya. şimdi yarın akşam arsenale çakınca da bir posta fener balı diye ağlayacaksınız
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aykut giderken kovanı da götürdü kalmadı bal
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fener 2 macta en azından 1 kez elden penaltı alacaktır.
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Phyx said: ahahah olm iyiki bi konyaya yenildik lan. ne aykut kalmıs, ne ersun, ne aziz. takım rezalet olmuş falan. bari futboldan anlasanız çok az ya. şimdi yarın akşam arsenale çakınca da bir posta fener balı diye ağlayacaksınız bu sefer güldürmedi
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Fener arsenale çakar mı aboo. Noyan'dan daha fazla uçanlar var lan forumda.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: KuddusiMavra said: "Tatar Ramazan" said: bi insan bu kadar mı başarısız yorumlar her mevzuyu yahu için nefret dolmuş tatar.noyan'la irtibata geç,nefretini alsın. KuddusiMavra said: forgiver said: siyaset yorumu yapar gibi futbol konuşuyorsun ve o yorumlarndan daha başarısız biz 4-4-2 konuşuyoruz burada sana göre başarısız olması bu şekilde düşünmemi değiştiremeyecek canım kardeşim. şunu anladığınız zaman Noyan'a rakip olursunuz her türlü. Zaten senin düşüncelerin hiç değişmiyor, herkes yanlış bi sen doğrusun doğru düşünüyorsun, anca milleti değiştirmeye çalışıyorsun hatta zorluyorsun inatlan. Ama asıl sorun sende anlayamadın gitti neyse takıl sen aynı kafada :) yooo...ben benim, sen de sensin tatar. seni değiştirmek niyetim yok ama bana karşı gözle görülür bir nefretin olduğunu da sağır sultan duydu. ve evet,her biriniz kendi düşüncelerinizi anlattığınız da düşünce özgürlüğü,demokrasi,yorum yapma hakkı,vs. Ancak ben yazınca her nedense bayağı bayağı bir tahammülsüzlük var. Yoksa bana ne lan,ne düşünürsen düşün.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ağız kenarları tahriş olmasın diye bundan takacak fener :D http://im.haberturk.com/2012/02/06/713212_detay.jpg?1328604056
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 david seaman gol yemez iki maçta da
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 KuddusiMavra said: :) yooo...ben benim, sen de sensin tatar. seni değiştirmek niyetim yok ama bana karşı gözle görülür bir nefretin olduğunu da sağır sultan duydu. ve evet,her biriniz kendi düşüncelerinizi anlattığınız da düşünce özgürlüğü,demokrasi,yorum yapma hakkı,vs. Ancak ben yazınca her nedense bayağı bayağı bir tahammülsüzlük var. Yoksa bana ne lan,ne düşünürsen düşün. Nefretim falan yok sana, sadece çok başarısız yorumlar yazıyorsun, tamamen ve aşırı politize yazıyorsun ve forumu adeta siyasi partinin reklam aracı gibi kullanıyorsun. Kendi bağnaz düşüncelerine karşı yorum geldimi çılgınca karşı koyuyorsun, kendi partizan düşüncelerini adeta enjekte etmeye çalışıyorsun, sana olan tepkim ve tepkiler bundan. Ya neyse uzatacak değilim, bitmez senlen girilen tartışma zira.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 samaella said: ağız kenarları tahriş olmasın diye bundan takacak fener :D http://im.haberturk.com/2012/02/06/713212_detay.jpg?1328604056 çok ayıp.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Nefretim falan yok sana, sadece çok başarısız yorumlar yazıyorsun, tamamen ve aşırı politize yazıyorsun ve forumu adeta siyasi partinin reklam aracı gibi kullanıyorsun. Kendi bağnaz düşüncelerine karşı yorum geldimi çılgınca karşı koyuyorsun, kendi partizan düşüncelerini adeta enjekte etmeye çalışıyorsun, sana olan tepkim ve tepkiler bundan. Ya neyse uzatacak değilim, bitmez senlen girilen tartışma zira. neye göre başarısız? çok'luğun ve az'lığın ölçüsü ne? ve burada,şu forum başlığı altında a)hangi siyasi partinin reklam aracı bir durum gördün? b)kendi bağnaz düşüncelerime karşı yorum geldi mi çılgınca karşı koymak ne demek?sen düşünceni söylüyorsun,ben de sana katılmıyorsam düşüncemi söylüyorum.budur. c)partizan düşüncelerimi enjekte etmek nedir yahu? bu kadar mı korkuyorsun benden(şimdi n'alakası var dersin,o ayrı)?Yoksa tabi ki eğer mevzu siyasetse herkes gibi ben de fikirlerimi söyleyeceğim,forumda pekaka sempatizanı,feto sempatizanı adam varsa elbette benim gibi adam da olacak. bir çoklarınızın sanırım yanlış anladığı şu benim ANKETlerin çoğunda ki amacım bile aslında senin gibi arkadaşlara,"bakın siz bu konuda böyle düşünüyorsunuz ama sizin gibi düşünmeyen 1 ton insan var burada"demek içindi.Yoksa yukarıda dediğim gibi,ne düşünürsen düşün.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Slm fener çok iyi oynar ama maç 1-0 fener üstünlüğü ile biter.muhtemelen orada elenir.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 samaella said: ağız kenarları tahriş olmasın diye bundan takacak fener :D http://im.haberturk.com/2012/02/06/713212_detay.jpg?1328604056 Tecrube konusmus.
Öne çıkan mesajlar