blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 slm heh biraz tırsmışsın sanki,çünkü insanlar tırscakları bir hata yaptığında hemen insanlarla paylaşırlar içeriği ne olursa olsun. hehe tırsabilirsin zaten tırsmalısında.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diaboliq said: abi zaten eşşek değiller ya anlamışlardır. biri sana penis resmi yollasa. "Heralde sexting yaptıgı kız var ona yollarrken yanlıslıkla bana geldi hey allah" mı dersin?
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 lan niye açıklamıyosun kıza ve adama işin aslını? hayır şimdi söylemeye kalksan kıvırıyo olcaksın. en başta söyliycektin. hakkaten çömeliyim belki giderler nedir
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ahah kötü olmuş lan.olm ara elemanı açıkla durumu bence.bide whatsapp yerine skype kullanın köylüler
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yok abi benim derdim çocuk falan değil. yani çocuk problem değil. ben olay duyulmasın istiyorum sağda solda. itibarın öenmli olduğu bi iş yapıyorum tanıyanım çok. bide dikkatsizliğim canımı sıkıyor. daha önceleri de; rehberimde kayıtlı cemaatten bi hocaya ; "ne dolanıyon lan orda avradını silktiğim " diye mesaj atmıştım. arakadaşa atıcam diye. baya 1 saate yakın telefonda bana nasiat verdi , öbür düyayı falan anlattı adam. sonra bide; eşcinsel olduğundan şüphelendiğimiz bir arkadaşa ; "beni silkmeyi hayal ettiysen yeminle kavga ederiz " diye mesaj attım ve tabi ki mesajı babaneme yolladım. yan odadaydı. mesajı okumak için yakın gözlüklerini arıyodu. panikle yakın gözlüklerini göltüme sokucaktım nerdeyse.
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yakın gözlüklerini sokma biyerine tak bence sen bukadar cok msj hatası yapılır mı lan ahaha
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsa uğraşırsın
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ya da önlem olarak kime giderse gitsin sorun olmayacak mesajlar at sadece. bir değil iki değil sürekli başına böyle şeyler geliyorsa.
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 heh işte abi aynen onlardan korkuyorum. telefonu açtığımda adam sövücek bana bende sövücem iyice delircek herif sonra suç duyurusunda falan bulunucak. oğlum 30 yaşında adamım ya başıma gelenlere bak arakadaş.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aga ben sana bisi diyimi. sen mesaj atma.
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 abi yada sadece ikinizin kullanabilecegi bi uygulama bulun yokmu öyle bişey
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ya zaten salak gibi bu olayı kıza da anlattım. kız da tırstı aynı hatayı yaparım diye atmıyo o tarz mesajlar artık. cennetten kovuldum resmen.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 LA O FOTO SEninmiydi Geçen benim arkadaşın mailinde yakaladım toplu mail atmışlar...
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bu hikayeyi su sıcak gunde kolamı sogutmak icin kullanıyım bari
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aynen abi biri bigün arıcak beni -ki bu kız arkadaşım olucak muhtemelen- can , elaleme dal daşşahk fotosu mu yolluyon sen dicek. ben şehri terkedicem sonra.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben zikimin fotosunu gönderirken 5 kere falan kontrol ediyorum.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 o değilde benim var öyle takıldığım 2 kız 16 yaşında biri 19 devamlı sexy fotolarını atıyorlar... 19 nude de atıyor...
Öne çıkan mesajlar