Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ya biliyorum saçma gibi görünüyor ama dikkatli gözler ile bakıldığında tüm abzürülüğün altında yatan derin konular var =) aynı zamanda yazarken de eğleniyorum.. hani yazı yazıyorum sonuçta ve bu birilerine birşeyler ifade ediyor. ultimada saatlerce anlamsızca maden kazmak gibi birşey ama arada blackrock oreler çıkıyor ve onlardanda sağlam setler yapılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oysaki onun yerine inscription makrosuna biraksan daha kisa kurede daha cok kar ediceksin istedigin seti de satin alicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 NolaxThensbane said: http://i.imgur.com/SEpCU.gif AHAHAHJHAHAAHGHAIGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ömründe bi ultima mı oynadın abi of. Tamam ultima candır ama KISLAR ULTİMA SICAK GELSENİSE BOYU GEÇMİYO der gibi 3 mesajdan biri ultima. Diğer ikisi sipiritüellik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gerçek ultima blackore değil res robeuyla magic duele girmektir. Bilirsinki bütün setler bir tuzakla düşer. O yüzdendir ki nice setler bankaların kilitli kasalarında çürür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Marty said: oysaki onun yerine inscription makrosuna biraksan daha kisa kurede daha cok kar ediceksin istedigin seti de satin alicaksin Multi client ile 7 ins char para bastığımı bilirim. Ama sigara içip maden kazmanın zevki başkadır. hele bide yanında sevdiğin bir dostunda kazıyor ise oh mis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 NolaxThensbane said: gerçek ultima blackore değil res robeuyla magic duele girmektir. Bilirsinki bütün setler bir tuzakla düşer. O yüzdendir ki nice setler bankaların kilitli kasalarında çürür gider. gerçek ultimada bodlarla kastığın setlere artifactları eklemektir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: tırt mırt kızlar hastası Tırt kızlar. Benim hatunun animeye tek tahammül etme sebebi Jiraiya. Quality çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Jiraiya <3 bende kendimi orochimaru/Jiraiya hybrid char gibi hissediyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Jim_E_Rustler said: >Sasuke Dünyanın en tırt anime karakteri. yemin ederim bu basliga gelip böyle bir laf edecegini tahmin ediyordum asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 lan bide kollari olmayan bisi vardi baya sapikca bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/facesole.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Seele said: lan bide kollari olmayan bisi vardi baya sapikca bir anime. Elfen Lied galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ahah koymus resmini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Oha adam katawaya sapikca dedi taslayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sen bırak onu abi en temiz duygularımızın aktıgı o haftayı kimse anlamıcak. O ilk topigi silmicektiniz olm, çok iyiydi o topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o konuya ne oldugu hala bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ay bu animeler manimeler mahvediyo beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar