Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 idilik said: çok geçmiş olsun. üzücü olaylar yaşamışsın belli. aldığın fiziksel yaralardan çok, iç acısı daha çok canını yakmıştır eminim. üstelik önceki postlarından annene ne kadar düşkün olduğunu biliyorum. ama annenden vaz geçme niyetinin geçici olduğunu düşünüyorum. onunla da empati yapmaya çalışman iyi olur. yaşadığı kimi şeyler ve deneyimler, kaldıramayacağı bir yük haline gelmiş olabilir. bu arada oldukça güçlü olduğun ve yaşama bağlı olduğun ve hoş ve istenilesi felsefelere kafa yorduğun açık. ''sevgi'' her şeyin temeli ve çözümü. sana sonuna kadar katılıyorum. insanlığın, sevgiye ve sevginin verdiği güce ulaşabilmesi için önce kendinde, giderek gücün, sevgin yettiğince çevrende değişiklik yapmak, sevginin her şeyi etkileyebilmesi amaçlı çözümler üretmek çabaların olduğunu gözlemleyebiliyorum. güzel bir yoldasın, umarım amaçlarına ulaşırsın. sana öneride bulunmak asla bana düşmez ve hiç haddim değil biliyorum, ama sen benim devamlı iletişimde bulunduğum, düşünce ve duygularımı paylaşmak, iletmekten huzursuz olmayacağım bir yakınım, bir sevdiğim olsaydın sana şunu söylemek isterdim; hedefin gerçekten ideal, ulaşılması çok istendik, çok yüce bir hedef, ama yaşıyor olduğumuz gerçeklikleri göz önüne alarak, hedefe ulaşmadaki yollarını tekrar gözden geçirmeni, bu yolların kimilerini değiştirmenin elzem olduğunu görebilmeni, amacına ulaşabilme doğrultusundaki düşünce ve uygulamaların mutlak doğrular olmayabileceğini görmeni dilerdim. Galiba paticikte beni bir sen anladın. Sevgi tek rehberim. Karanlıkta da olsa aydınlıkta da tutunacak yegane direğim sevgidir. Tavsiyen için de çok teşekkür ederim. Bu konuda gönlünü rahatlatmak isterim. Zihnim eskisinden en azından 10 kat daha iyi çalışıyor ve ayrıyetten de hergün gelişmeye devam etmekte ve enerji miktarlarımda eskisine göre çok daha fazla ve evrensel enerji kafesinin kozmik konumlandırmalarına göre inanılmaz tempolara geçebiliyorum ve haliyle bunları masterlamama biraz zaman alıcak. AŞırı miktarda artmış olan enerjim ve zekam çevremdeki herkesi inanılmaz etkiliyor. Ve şu an seninle konuşurken farkettim ki çok sıfır noktasına yakın bir vibrasyona gelmişim. Bu yüzden muhatap aldığım herkesin titreşimine bürünüyorum kısmen ve sen çok nezih bir insansın. titreşimin bana çok güzel geldi. bunca zorlu yorum karşısında sürekli karşımdaki saygısız insanların titreşimlerine bürünüp saçma agresif bir tavır takınmışım. şu an büyük bir farkındalık yaşadım sayende. Gördüğün üzere senden bu güzel ruh halini aldım ve herkesten kendi ruh halini alıp onun tavrıyla onunla iletişime geçebiliyorum ve zekanın yetersiz kaldığı yerdede hakaretler ve aşağılamalar başlıyor. Bu güzel farkındalık için teşekkür ederim. Aynı zamanda zen zaman algı tekniklerini 2007de masterladığım için yüksek zeka spontanalikde sürekli değişen akarsular arasında çok ayık bir tavırla çıplak ellerimle balık yakalayabiliyorum. ama artan enerjilerimden dolayı vegan oldum çünkü vucudum sadece bitkileri kabul edebiliyor. Yediğim herşeyin enerji titreşimini hissedebiliyorum ve hayatlarını mezbağa ve çiftliklerde hapishanelerde geçiren , ağlaya ağlaya sütü sağılan tutsak ineklerin acısını hissedebiliyorum , kesilirken hıçkıra hıçkıra ağlayan boğaların üzüntüsünü yediğim şeyde hissedebiliyorum ve bu yüzden onları yememin mümkünatı kalmadı. Vucudum eskisinden çok daha sağlıklı gidiyor. brde 8-pack yaparsam gerçekten kendimi daha da süper hissedicem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BlaCk said: Noyan en son ne zaman kan verdin bilæ? ben kan vermem , kan alırım bilæğé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 zihnim acayip çalışıyor, enerjim dolup taşıyor, iyilik sevgi mıymıy muhabbetini her mesajda tekrarlamasan bence bu kadar üstüne gelmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 copry said: Resmen vahşet . Anne baba bir yere kardeş bir yere ,insanın kardeşine böyle şiddet uygulaması kardeşinden böyle şiddet görmesi çok üzücü ... Satır aralarında da belli zaten ne kadar sevdiğin ve üzüldüğün kapıları tamamen kapatma derim Bir süre kapatıcam. Bence gerçekten amaçlarımda başarılı olursam belki bana saygıları ve sevgileri oluşabilir. O zaman da onlarla görüşebilirim. Onları içimde affediyorum ama bu durum şimdilik onlarla iletişim kurmamı gerektirmez. Beni anladığın ve hissedebildiğin için teşekkürler copry . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyzura said: BlaCk said: Noyan en son ne zaman kan verdin bilæ? ben kan vermem , kan alırım bilæğé cidden sordum, en son ne zaman bir hastanede kan verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sporun beşiği galatasaray rerere rarara gassaray gassaray cimbombom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Saeros said: zihnim acayip çalışıyor, enerjim dolup taşıyor, iyilik sevgi mıymıy muhabbetini her mesajda tekrarlamasan bence bu kadar üstüne gelmezler niye ya komplex yapılsın ki hepimiz kendinden emin rahat adamlarız. birisinin kendisi hakkında lafı bir başkasını geriyorsa o gerilen kişinin ciddi egosal komplex problemleri vardır. bence böyle anlar o insanın kendisi ile yüzleşmesi için harika fırsatlardır. değerlendirmesini bilene <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kompleks yapmakla alakası yok, birisi sürekli aynı şeyi söyleyince sıkılıyor insanlar onu diyorum biri gelip sürekli allah var geldi benle konuştu dese ondan da sıkılırız dalga geçeriz br kere iki kere okuoruz anlıyoruz sonuçta, e burası da blog veya günlük değil forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BlaCk said: Noyzura said: BlaCk said: Noyan en son ne zaman kan verdin bilæ? ben kan vermem , kan alırım bilæğé cidden sordum, en son ne zaman bir hastanede kan verdin? sanane . o allah ile benim aramda. sen niye karışıyorsun ki ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Saeros said: kompleks yapmakla alakası yok, birisi sürekli aynı şeyi söyleyince sıkılıyor insanlar onu diyorum biri gelip sürekli allah var geldi benle konuştu dese ondan da sıkılırız dalga geçeriz br kere iki kere okuoruz anlıyoruz sonuçta, e burası da blog veya günlük değil forum okumayın o zaman abi beni kısıtlamayın. ben gelip size zorla koskoca wotlar mı okutuyorum kafanıza silah dayayıp. kendimi ifade ediyorum ve isteyen de okumaz. Yaptığınız tavır faşiştce bir tavır. Biz çoğunluğuz bizim dediğimizi yapmazsan seni taşlarız kafası. Uğruna direndiğimiz meselelerde bize neyi nasıl yapmamız gerektiğini hem söyleyen hemde kanunen düzenlemeler yapan diktatorler kafasında. Mesaj yazmanın mekani olan bir internet platformunda kurallara uyup kimseye hakaret etmediğim sürece istediğimi söyleme özgürlüğüne sahibim. bu yüzden bana bu şekilde hakaret edip taşa tutup üstüne yapmamızı istiyorsan bizim dediğimizi yap gibi bir dayatamazsınız. Ben özgür bir insanım ve benim içimden gelen içtenlik her türlü farklı insanın bana kendince dayatmalarını kabul ederek şekilden şekile girecek kadar şekilsiz , kişiliksiz , insiyatifsiz , kendi değerşerine çıkmayan bir adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben sana yaz veya yazma demedim ki, insanlar neden tepki gösteriyor onun muhtemel sebebini söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ciplak dogus fotografi koymasan seker gibi bi insansin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Llama said: Marty said: said: Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı. bunu okuyunca insanin aklina gelenler bu fotodaki degil http://forum.paticik.com/thumbnails/94c/2b6/7ba/667/129/104/788/b76/b73/613/ed_450xNULL.jpg ulen kedi götünü görmüş yara sanmış o hesap çiziklere bak kediye bok atmayın maymun o bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Marty said: said: Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı. bunu okuyunca insanin aklina gelenler bu fotodaki degil http://forum.paticik.com/thumbnails/94c/2b6/7ba/667/129/104/788/b76/b73/613/ed_450xNULL.jpgmegaman nt warrior noyzura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şizofrenide kendini yaralama görülen bir davranıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben de acaba şikayet ederler mi diye çok kavgadan uzak durdum. yoksa kılıbıklığımdan mı bilmem sdf geçmiş olsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 özetinin özeti var mı dayanamadim 3 cümle bu boktanliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dayak yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hayırlısı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aquila said: dayak yemis. Yemedim tankladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tankladim dedigin dayak yiyebilme miktarin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 MUAHAHAHAHHA ADAM ÇAKIYLA AYAKLARINA ÇİZİK ATMIŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 REGEN RATE DIYO LAN AHAHAHAHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2 yaşındaki yeğenimin tırnaklarını kesmeyi unutunca bundan daha ölümcül yaralar oluşturuyor gece uyurken kendi yüzünde fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 denizden yeni çıktım kopek balıgı saldırdı bilegime allaha şükür kanamayı durdurduk http://i.imgur.com/A6R57gB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar