huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 biriksede patlamaz sadece alev alir . basinc altinda olmadigi surece patlama diye bir sey olmaz.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
zamo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Babam Aygaz bayii ona sordum.Adamın yanlış yaptığını köpüklü bir sıvı sıkması gerektiğini söyledi.Hem zaten yanan tüp patlamaz hiç itfaiye tatbikatlarında görmediniz mi?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 keşke patlasaymış[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tamamen Antalya sehrinin yobazligindan bir sey deil :) Istanbul'da bir aletle control ediyorlar gaz kacagi varsa otuyor.[signature][hline]Peach
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: zamo, 09 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Babam Aygaz bayii ona sordum Affina siginarak sormak istiyorum ; sen tüp bebekmisin ? *!aglayarak uzaklasir*[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Adam gerizekalı değil herhalde .. Gaz kaçağı varsa , baştan belli olduğunda hafif bir aleve dönüşecektir , mavi bi aleve. Onu gördüğünde kaçak var demektir , direk patlamaz merak etmeyin[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Biz eski yöntemlerle idare ediyoruz. Hani madencilerin kanaryası vardır ya, ölünce göte geldiklerini anlarlar. Bizimde bizonumuz var mutfakta bi tane.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 omg :-O[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: daverc, 09 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki: said: zamo, 09 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Babam Aygaz bayii ona sordum Affina siginarak sormak istiyorum ; sen tüp bebekmisin ? *!aglayarak uzaklasir* Buraya kadar :)[signature][hline]Profocio Hosting
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: BonePART, 10 Aralık 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar simdi risk diye birşey vardır nedir bu derseniz, ucaga bindiginizde dusmesi bir risktir mesela uzak bir şey ama risktir. yada daha basti arabaya bindiginizde emniyet kemeri takmak. kaza yapmıcaksınız ama takmak lazım di mi ya yaparsak. tupu ateşle kontrol etmekte aynı mantık. yane basit bi sekilde engellencek bir bombayı neden dugmesine basalım ki. alinizi azcik sabunlayıp kopuk yapıp baglanan yere surun balonlar cıkıyorsa kacak var demektişr. bunun yerine cakmakla neden havaya ucma riskine girelim ki. 2 sayfa baktım köpük olayını yazan yok bir tek boen yazmış. Tüpü ateşle kontrol etmek salaklıktır. Köpük gibi alev çıkartmayan yöntemler daha mantıklıdır. ve ateşle kontrol edilse de patlamaz saece yangın çıkar :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
hibino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bi gün evde kimse yoktu. bizede tüpçü gelmişti :([signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 post mu kasıon genc[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
hibino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 başımdan geçen kötü bişiyi yazdım neden kızıon ki :( tüpçü geldi iğfal(bolemi yazılıo bilmiom) etti beni..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 iğfal ne demek ?? erkekliğinimi aldı elinden :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
hibino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 kadınlığımı aldı.. (ben kendimi bole hissediyom) ben ona ne kadar iyi niyetler beslemiştim tüpçüye çok temiz duydular beslemiştim.. ama o beni kullandı.. ühühühühü[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Banada adsl memuru aynısını yaptı :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Öne çıkan mesajlar