Eternal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tüp takmaya adam geldi,tüpü taktıktan sonra çakmagı çaktı tüpün etrafında gezdiriyo.Sordum "abi neden yapıyosun" diye "abim kaçak varsa patlamaya yol açabilir kontrol ediyorum" dedi. peki abi dedim çıktım yukarı.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yuh artık :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Oha.. ZUHAHAHAHHAHAA.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mzuahuhaahahauha cidden süper ya! LOL! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eğer kaçak varsa patlamaz tüp, öyle olsa her ocağı açıp yakmaya çalıştığında patlardı iç basınçla dış basıç olayları bunu sağlıyor adam sizin gaz çabuk bitmesin diye bakmış işte daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya insaf be, adamın işi o böyle birşeyi sizce anlamadan etmeden yapar mı? Forgiver'ın yazdıkları doğru.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ordaki olay farklı sen baska acıdan baktın.gülenler hangi açıdan baktı bilmiyorum tabi.. =) Ama benim açım e patlarsak beraber patlıcaz burda abi olayı yani[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tabi gazın birikmesi durumunda uçarsınız bu ayrı bişey, yoksa kontrol ederken alev tüpün içine giremez aynı şey parfümlerde var mesela çoğumuz bir parfümü yanan kibrite püskürmüşüzdür ama o alev gazın çıkıtğı yere gidip patlatmamıştır parfümü elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eheh klasik türksün di mi vakası[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Cakmak ile bakmak tehlikelidir, ama patlama yaratmayacaktir. Patlasaydi, ocaginizdan cikan alevden patlardi.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hmm, bunu öğrendiğim iyi oldu.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya bak bu neye benziyo biliyomusun Aydında bir hayvan hastanesi açmışlar açılışta 3 koyun 2 inek kesmişler. buna benziyo işte[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Aralık 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Eternal, 09 Aralık 2004 19:24 tarihinde demiş ki: Ya bak bu neye benziyo biliyomusun Aydında bir hayvan hastanesi açmışlar açılışta 3 koyun 2 inek kesmişler. buna benziyo işte Yok, yok yapmamışlardır. O kadar da deil artık. ???[signature][hline] Abso, adamınım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kaçak dediğin şey gaz kaçağı kaçak varsa en ufak bi alevlenme bile patlamaya sebep olur kapalı mekanda. basınç masınç ne alaka anlamadım ne demek istediğini. elemanın amacı ise tüpü yeni takmışsa gaz kaçağı patlamaya yetecek boyutta değildir patlama zamanla yeterli miktarda birikmesinden oluşan birşey olduğundan, o yüzden öyle bir yöntem kullanmıştır. [Bu mesaj arcane tarafından 09 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Forgiver haklı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tüh be rezil olduk. tüpçünün bi bildiği varmış meğer. neyse güldük en azından, hormon filan salgıladık kahkaha ataraktan. ee.. kem küm, ehe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 komik bise yok ki bunda tupcu orda sizin dusundugunuz seyi demek istememis butun gelen tupculer yapar onu[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: arcane, 09 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki: kaçak dediğin şey gaz kaçağı kaçak varsa en ufak bi alevlenme bile patlamaya sebep olur kapalı mekanda. basınç masınç ne alaka anlamadım ne demek istediğini. Tüp kaçak yaparsa, kaçırdığı gaz alev alır sadece. Bu da takıldıktan sonra kısa bir süre olduğundan, işini bilen adam yaparsa (mesela çakıp kafasını falan sokmazsa oraya) hiçbir şey olmaz, bi parlar en fazla. Ama uzun süre bu kaçak devam ederse, sen odada çakmak yakarsın, kaçırdığı tüm gaz alev alır, aya seyahat edersin sonra. Tüpler yapıları itibariyle içeri almazlar alevi yani onu demek istiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 evet ben de onu yazmıştım eksik kaldığını fark edince, ikinci paragrafta okuyabilirsiniz buradaki komik nokta ise adamın kurduğu cümle bilimsel irdelemeyi bi yana bırakıp türkçesel irdelerseniz görürsünüz ki: adam patlayıp patlamayacağını kontrol ettiğini söylemiş bunu komik yapan bu :).[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ha o komik tabi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dilbilgisi olarak irdelersek e-cak eki kullanmış ki bu gecelecek zaman ekidir yani kontrol edip ilerde ne olup olmayacağı hakkında tahmin yürütcek tüpü takan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ilk defa duymadım ben görmedım ama yapılır dıe biliorum gerçi bilmiorum nekadar doru[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ee tupcu olarak hemen mudahale edeyim . her ne kadar asil istigal alanim sanayi tupleride olsa pratikte ayni seyler oldugu icin lpg tupleri konusunda da fikir beyan edebilirim sanirim . tupun patlamasi ancak tup icersine alev cekerse gerceklesir . ozellikle tup icersinde basincin azalmaya baslamasiyla nadirde olsa gerceklesebilir . elemanin yaptigi seyin - ozellikle tupun dolu oldugunu varsayarsak - bir patlamaya degil ancak bir yangina sebep olabilir . aniden alev alan gaz panige vs sebep olabilir arada etrafta baska seyler alev alabilir o kadar . no patlama[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: arcane, 09 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki: kaçak dediğin şey gaz kaçağı kaçak varsa en ufak bi alevlenme bile patlamaya sebep olur kapalı mekanda. basınç masınç ne alaka anlamadım ne demek istediğini. elemanın amacı ise tüpü yeni takmışsa gaz kaçağı patlamaya yetecek boyutta değildir patlama zamanla yeterli miktarda birikmesinden oluşan birşey olduğundan, o yüzden öyle bir yöntem kullanmıştır. [Bu mesaj arcane tarafından 09 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] patlamaya yol açması için orda birikmesi lazım adamda birikmeden kontrol ediyim demiş..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar