Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüpçü

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Cakmak ile bakmak tehlikelidir, ama patlama yaratmayacaktir. Patlasaydi, ocaginizdan cikan alevden patlardi.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçak dediğin şey gaz kaçağı
kaçak varsa en ufak bi alevlenme bile patlamaya sebep olur kapalı mekanda.
basınç masınç ne alaka anlamadım ne demek istediğini.

elemanın amacı ise tüpü yeni takmışsa gaz kaçağı patlamaya yetecek boyutta değildir patlama zamanla yeterli miktarda birikmesinden oluşan birşey olduğundan, o yüzden öyle bir yöntem kullanmıştır.

[Bu mesaj arcane tarafından 09 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 09 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki:

Tüp kaçak yaparsa, kaçırdığı gaz alev alır sadece. Bu da takıldıktan sonra kısa bir süre olduğundan, işini bilen adam yaparsa (mesela çakıp kafasını falan sokmazsa oraya) hiçbir şey olmaz, bi parlar en fazla.
Ama uzun süre bu kaçak devam ederse, sen odada çakmak yakarsın, kaçırdığı tüm gaz alev alır, aya seyahat edersin sonra.
Tüpler yapıları itibariyle içeri almazlar alevi yani onu demek istiyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de onu yazmıştım eksik kaldığını fark edince, ikinci paragrafta okuyabilirsiniz

buradaki komik nokta ise adamın kurduğu cümle
bilimsel irdelemeyi bi yana bırakıp türkçesel irdelerseniz görürsünüz ki:

adam patlayıp patlamayacağını kontrol ettiğini söylemiş

bunu komik yapan bu :).[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa duymadım ben görmedım ama yapılır dıe biliorum gerçi bilmiorum nekadar doru[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

ee tupcu olarak hemen mudahale edeyim . her ne kadar asil istigal alanim sanayi tupleride olsa pratikte ayni seyler oldugu icin lpg tupleri konusunda da fikir beyan edebilirim sanirim .

tupun patlamasi ancak tup icersine alev cekerse gerceklesir . ozellikle tup icersinde basincin azalmaya baslamasiyla nadirde olsa gerceklesebilir .

elemanin yaptigi seyin - ozellikle tupun dolu oldugunu varsayarsak - bir patlamaya degil ancak bir yangina sebep olabilir . aniden alev alan gaz panige vs sebep olabilir arada etrafta baska seyler alev alabilir o kadar . no patlama[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 09 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki:

elemanın amacı ise tüpü yeni takmışsa gaz kaçağı patlamaya yetecek boyutta değildir patlama zamanla yeterli miktarda birikmesinden oluşan birşey olduğundan, o yüzden öyle bir yöntem kullanmıştır.

[Bu mesaj arcane tarafından 09 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]

patlamaya yol açması için orda birikmesi lazım adamda birikmeden kontrol ediyim demiş..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...