Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Evet 25k ile daoc u gechtik msg sayisinda sirada uo var 60k msg ile. Hade bakalim..[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 delikanlıysanız koun dışını geçin :)[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Pala - Ne duruyorsun sıksana kafama! Esad - O gün de gelecek...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 400k kasar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yazarız be abi. Bak bir tane eksildi. Artık 399999[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bir kaç gün içersinde bir başlık altına 1000 mesaj atıldığını gördüm ya.. Artık herşeye inanabilirim :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 50k civarında durulur diye tahmin ediyorum. uo 60k da daoc 25k da swg 20k da durdu.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Uyumadan 2 gün boyunca mesaj yağdırmıştık. Keşke gene OB yapsalar...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ahah bende o sıralar stress testen gelme avantajım ile kasıyordum :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eheh eu çıkınca kimse forumların yüzüne bakmaz :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 asil eu ciksin o zaman daha bi senlencek, shu an sade us oynayan we eu bekeleenler var, turkiyeye gelince comezi olucak oyunun yeni bashliyan dolu adam olucak talent tartishcas ne bilim dolu ivir ziviri var bunun[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ahah ben us dekı 2.stress test basladıktan sonra dunyadan kopmustum ne forum ne msn cok komedıydı bıtıncede mal gibi ortada kaldım :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 doğru gerçi ama yine de ilk bi kaç gün oyun oynamaktan, değil foruma yazı yazmak, yemek bile yemez kimse ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Aynen bende openbetaya başladıktan sonra tamamen oynu oynadım ne forumlara baktım ne maile ne msne saatlerce oyunla uğraştım. Şimdi şu final geyiği çıkar ve keylerde zamanında elmize gelirse rouge , mage ve shaman deniycem finalde . Retaildede Paladin oynayacağım eğer bu saydığım 3 classdan çok ciddi bir sürpriz çıkmazsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 eh birimiz AREA MASTERZ diye bir topic açarsa geçeriz sanırım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 billizard hede beta hödö beta diye bi ton beta çıkarttıktan sonra ve biz her beta için kamp kurduktan sonra çok rahat geçeriz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Oyun çıkmaz 1 yıl içinde 30 kere beta kampı yaparız sonra yanlışlıkla oyun çıkar bu seferde cesetlerin önünde bekleyen kampçılar geleneği sürdürür. Ömrümüz kampla geçiyorum... Böhü Tamam sinirlerim bozuldu ama sakinim[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar