Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 been there done that[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bi keresinden deli sarhoşum arkaşın sırtına atlıyıp duruyodum düşüp sonrada gülüyoduk falan.. sonra 2-3 defadan sonra bidaha atladım çok çabuk yıkıldı düşünce bi baktım kadının tekinin sırtına atlamışım arkadaşlar sakinleştirmiş kadını:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Troil, 06 Kasım 2004 11:40 tarihinde demiş ki: ehehe ben yoldan bisikletliye tekme atmaya kalkismisim hatirlamiom eger atsaymisim tam kabatas yoluna adam gidicek herif aksam vkati bilen bilir e-5 gibi o yol kesin olur yada mini.5-6 kemik giderdi yani mmmm Tamam,bu LOG u saklıyayım,vakti gelince hesaplaşırız :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yine bigün hayvanlar gibi içmişim.ayrıldığım ve bir senedir görmediğim,o dönemde de hala sevmekte olduğum kız arkadaşımla aynı ortamdayım.ortak arkadaşlarımız,benim kankiler felan bar ortamı yani.neyse ben tabi karizma yapmak için kastırıyomda kastırıyom.hiç muhattap olmuyom kızla(unuttum kızım ben seni havasında) clubber takılıyom.içkimi yudumluyom.ama aklım hep onda tabi.efendime sölim 4,5,6.... bira derken ben uçanzi. Sen başla kıza yaktın lan beni başımın belası felan diye bağırmalara...kankiler yapma etme felan ama yok ben kopmuş vaziyetteyim....Kız korkmuş ağlamış(hatırlamıyorum buralarını ben) Gecenin sonunda kıza taş atmaya falan başlamışım valla...(buraları da hatırlamıyom) Sevgili paticik okurları aman siz siz olun eğer hala seviyosanız,eski manitanızın yanında sakın haaa alkol almayın.[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ^Oha abi napmışsın :) Ben de yazıcam anılarımı ama önce bi history seçkisini bitiriyim uzun uzun yazarım :) Bu arada gece bu başlığı açtığımı hatırlamıyorum euhe, iyi başlık açmışım ama lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Valla hayatım da yılbaşları ve özel günler hariç içki içmediim için pekbir anım yok ama...Geçen yılbaşı tüm aile bizde toplanmıştık (teyzemler kuzenler fln...).Bende özentilik yapıp bende içki içicem dedim.Sarhoş olursun fln diolarda hiç takmadım cin,şarap,efes pilsen,rakı vs tüm içkileri sırayla denemeye başladım...Sonra kalktım halay çekmeye başladım.Herkez yerlere yatıo sonradan bayaa dalga geçmişlerde benim haberim olmadı tabii.Sonra sızıp kalmıştım.Uyandığımda saat 2'ydi ve yılbaşını kaçırdım uyuyarak girdim diye ağlamıştım :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 evde kimse yoktu.kafam baya iiydi.geldim feci tuvaletim var çişe gittim.o kafayla ben fermuarı açtım ama cıkardım sanıyorum cıkarmamışım direk pantalondan aşa...[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gece 3 te alkollü alkollü yere uzanmak devriye aracının dibimizde bitmesi, abuk subuk kafayla laf anlatmaya çalıştıktan sora polisin bize 1 torba çilek ve kiraz verip yollaması. :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kuşadasında mezuniyet partisi yapıyoruz. Yemekte herkese birer 35lik şarap üstüne odada birkaç şişe votka ile kokteyller falan ardından, barlar sokağına gittik hep beraber. Başladık biraya orda da. Feci karıştığından uçmuşuz hepimiz, bir de takım elbise var erkeklerde (zaten kızlar da olmasa mafya diye kaççaktı millet ehuhe) garip garip bakıyolar, gömlekler sarkıyo üstte ceket falan, bi ağızda puro eksik =) Neyse karşıdan karşıya geçicez, yolun ortasında durdum nedense, döndüm gelen arabaya bakıyorum. Adam allahtan iyi şoförmüş, durdu önümde, ben hayran olmuş bir şekilde farlara bakıyorum hatta. Arkadaşlarım çekti götürdü ben hala farlara bakıyorum ahah =) Bir de, yazın akşamüstü İzmir Biraver den çıktık, kordonda gezicez, araba geliyordu (SW2 den çıkmıştık) arkadaşım o kafayla "FOOOORCE" diye bağırıp yola atladı ve force push yapmaya çalıştı arabaya, o anı görmeniz gerek ama yola birisi atlıyor ve elini havaya kaldırıp dikiliyor =) Yerlere yattık biz, şöfor 20 yaşlarında bi kızdı, çıkardı kafayı baktı bi önce anlamadı, yarıldı sora o da =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Penthesilea, 06 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki:Bir de, yazın akşamüstü İzmir Biraver den çıktık, kordonda gezicez, araba geliyordu (SW2 den çıkmıştık) arkadaşım o kafayla "FOOOORCE" diye bağırıp yola atladı ve force push yapmaya çalıştı arabaya, o anı görmeniz gerek ama yola birisi atlıyor ve elini havaya kaldırıp dikiliyor =) Yerlere yattık biz, şöfor 20 yaşlarında bi kızdı, çıkardı kafayı baktı bi önce anlamadı, yarıldı sora o da =) Abi bu çok iyiydi ya :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben son oldugumda yanımda bellow ve Bodrack vardı bellow ya bırakalım falan demiş neyseki bodrack goturmus beni eve (olayı cok sonra bana dark dragon anlattı ben hiç bişi hatırlamıyorum)[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gerçek anlamda tamamen sarhoş olmadım ancak azcık havalarda uçtuğum oldu :) ondada kar yağıyordu gidip karların üstüne falan oturmuştum hepsi o :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 içmişiz arklarla dönüyoz eve sen yerdeki at sıçmığına bas ii mi[signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bikere caddebostanda 70cl şarabı bitirmiştim sora ezan okuduğumu hatırlıyorum :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben ayık gezmiyorum ben ayık anılarımı anlatsam daha mantıklı olur.. :) :) bu gece birazz fazla kaçırdık gene saat 2 den beri içiyoruz :) bi şişe absolut içtik 4 kiişi 4er miller oda kesmedi 4er efes extra aldık. şimdi herkes biyerlere gitti akşama balşka arkadaşlar gelecek onlarda bi absolut geçircek onuda içöçççem ben alkolik değilim llütfen ööle düşünmeyin :):):):):):)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bzm bi arkadas sarhos olup elektrik sobasını dısardan cakmakla yakmaya calısmıstı yakamayıncada sobaya kızıp sni buraya süs diyemi aldık diye tekmelemişti:) bz kopmustuk tabi..:))) sorada sigarasını yakamayınca bndn yakmamı istedi cakmagın gazı kalmamıstı..bnde al yaktm dedmiştm sigaranın yanmadıını yarm saat sora annamıstı.:)[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Asteroth, 06 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 06 Kasım 2004 18:33 tarihinde demiş ki:Bir de, yazın akşamüstü İzmir Biraver den çıktık, kordonda gezicez, araba geliyordu (SW2 den çıkmıştık) arkadaşım o kafayla "FOOOORCE" diye bağırıp yola atladı ve force push yapmaya çalıştı arabaya, o anı görmeniz gerek ama yola birisi atlıyor ve elini havaya kaldırıp dikiliyor =) Yerlere yattık biz, şöfor 20 yaşlarında bi kızdı, çıkardı kafayı baktı bi önce anlamadı, yarıldı sora o da =) Abi bu çok iyiydi ya :D Zohaha tam yaşamalık bi an =)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben sarhoşum yineeee :D bi gün içtik (bugün) sonra bi girdim sarhoj anoları var.. işte benim anım :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bi gün final sınavından çıktım ama hiç bişi yememişim midem resmen içine çekildi bir pozisyonda . Bitkisel hayata girmeme ramak kala arkadaşlar çağırdı. Bi gittim masada biraaaaaaa! . Hemen oturdum zaten kafamda kötü bir sürü düşünce derken farkına varmadan 4 sürahi birayı içmişiz 2 kişi . tabi ben unuttum karnım açmı yemek yemem gerekiyomu . Lan eve gidicem bana bir uyku geldi ayağa kalkamıyom kafam önüme düştü mal gibi sadece bekliyorum . Sonra bi gaz ayağa kalktım eve gitmek için bindim ankaraya . Sonra ben akıllı yanımda kimse yok uykuda var . Sonra birinin dürtüklediğini hissettim bi eleman Eleman : Yiğenim şşşş huoopp la hassan bu ölmüşmü lanhg ! Ben : noluyo *na koyacam ne dürtüyon uzaylımıyım lan ben diye yavaş yavaş kalktım . Eleman : Yiğenim 8 keredir dikimevi aşti yaptım halen trendesin iyimisin . bi dedi !. Saate bi baktım ben bindiğimde saat 18 kusurdu saat olmuş 22.30 . Baya gülmüştüm :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Black_Lupin, 06 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Saate bi baktım ben bindiğimde saat 18 kusurdu saat olmuş 22.30 . Baya gülmüştüm :D iyi yine başına kötü bişey gelmemiş kaptan iyi niyetliymiş:D:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya eleman yaşını başını almış hacı hoca tipli bi herif . Zaten ayağa kalkınca eleman kafasını yukarı kaldırmak zorunda kaldı :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ilk içtigimde platoniktim bi kız seviyordum ve yiğenimle evlerine gittik bira + cerez + cips aldık actik müzik setini sezen akso hep geri dön geri dön calıyordu repeat a almıstık. ve 5 biradan sonra sarhoş oldum sonra kendimi tuvalete attım kustum batırdım tuvaleti yengeme karşı baya utanmıştım ama evi temizledim sonra ;)[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nası bira içip kusuyosunuz anlamıyorum..ağır bişeymiş gibi[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İlk içtiğinde 5 bira içersen , üstüne de çerez+cips falan... :) Normal kusması[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ehe bünye meselesi bi yerde =) En son içtiğimizde arkadaşlardan birisi apartmanın ortasına işemişti işte o an alkolün zararlarının boyutlarının ne olabileceği geldi aklıma hehe.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar