Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Çocukluğumdan beri ilgi alanı olarak nitelendirebileceğim iki üç uğraşım oldu: İlki, anime ve film izlemek. İkincisi, oyun oynamak. Bunca zamandır bu iki uğraşın şekil değiştirdiği oldu tabi. Bazı zamanlar ilgim mmorpglere, bazı zamanlar konsol oyunlarına, bazı zamanlar da co-op ve single player pc oyunlarına yöneldim. Ama artık bu tür uğraşlar fazla edilgen gelmeye başladı bana. Bana ellerimi kullanabileceğim bir ilgi alanı lazım geliyor sanırım. Ne bileyim evde heykel yapmak olur, model (maket değil, model) yapmak olur, böyle daha ciddi, daha sandbox bir uğraş lazım geliyor. Açıkça söylemek gerekirse, oyunların ve filmlerin masumiyeti beynimi yeterince meşgul edemiyor haftalık, günlük stres birikiminden sonra. Tepelerin üzerinde beliren trollleri görür gibi oluyorum. Seks yap, mastürbasyon yap, mickeyli film izle, karıya git, der gibiler daha şimdiden. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın arkadaşlar. Kapalı mekanda, mümkünse craft temelli, pahalı ya da ucuz farkmaz, ultimate sandbox bir ilgi alanı önerin bana. Ben kendim araştırıyorum ama belki sevdiği ilgi alanını başkasına bulaştırmayı sevenler vardır aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bir yoga dersine katıl deneme amaçlı. Beğenirsen devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bir spor salonuna yazıl . doğru müzikleri dinlerken spor yapmak ağırlık falan kaldırmak çok zevkli. böyle hem zorlandığını hissediyorum ama bir yandan oyundaki karakterini kasıyormuş gibi oluyorsun. Bir yandan böyle zevkli birşey yaparken her gün estetiğin ve gücün artmış oluyor. Buna ek olarak martial arts olayına gir. ağırlık kaldırmaktan daha da zevkli. anatomini kullanarak böyle bir sürü kombinasyon yapma yeteneğin artıyor ve kombinasyonlara ek olarak 5 algını olabildiğince iyi şekilde keskinleştirmiş olmaya başlıyorsun. bu ikisini yaptıktan sonra marjinal bir adam ol ve sokağa çık. İzin ver birileri sana laf atsın. Sonra yanlarına git "siz benimle alay mı ediyorsunuz ? yolda yürüyen bir insana sataşmak sizce ne kadar doğru ? ya o yolda laf attığınız kişi çok sinirli ve kontrolden çıkarsa ve eline ayağına hakim olamaz ise " de bu çok zevkli çünkü %99 geri vites yapıp özür diliyorlar. 7-8 kişi geri vites yaptırmışlığımı bilirim. Ha geri vites yapmazlarda ENJOY THE FIGTH ! oh yeah et ve kemik sesi çata çuta.. en zevkli oyundan bile daha zevklı hakeden birine dayak atmak. hani yolda yürüyorsun sana terbiyesizleşiyorlar ve sende derslerini veriyorun sonra onlarda adam oluyor. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 İyiymiş bu ... aduketttttt de atıonmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 aduketler çok ileri levellar ama aduketsiz de tekme yumruk yardırmaca süper zevkli birşey http://www.youtube.com/watch?v=6RJBPCJDfg8 gün gelicek aduket atman , bankailer açman , maske çıkarman , içindeki hayvanın gücünü kullanman gerekeccek günler gelebilecek... muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.. kan benim damar damar benim haddini bilmiyeni döverim kime ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yerin varsa ufak bi workbench kurup english longbow craftla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kardeş, english long bow çok archaic bir yay çeşidi; çok fazla kilo çekmek gerekiyor. O yüzden saygı duymuyorum kim icat ettiyse. Tatar yayıyla hem daha az kilo çekiliyor hem de yakın mesafede daha yüksek isabet şansı tanıyor okçusuna. Öyle bir şey craft edeceksem tatar yayı craft ederim. Bir de bu ingilizleri yaptığımız son savaşta yenip evlerine geri gönderdik. Kanıma dokunur yaylarını craft etmek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bence önce milliyetçiliği bırak sonra crafta geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 sadman said: bence önce milliyetçiliği bırak sonra crafta geçersin milletler manda ve terörist oluşturmayı bıraktıkları gün ben de milliyetçiliği bırakırım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Fistan said: cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya bende anadolu lisesi sınavları , öss , kpds ve toplumun dayattı herşeyi kendi benliğini ve zevklerini bırakarak sistemi kölesi olmak için yaşayanlara acıyorum.. ama acımaman gerekiyor aslında saygılı olmalıyız bir birimize çünkü herkes kendi tercihlerinde ifade buluyor. herkesin kendi yolu farklı. Herkes zevk aldığı , becerebildiği ve üstesinden gelebileceği bir yaşam yaşıyor sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Diorama. Oynadigin oyunlardan esinlen veya kitaplardan ya da ne eserse iste. Icinde hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 oyunlar , kitaplar , animeler içinde bilgi hazineleri dolu. bunlardan ne kadar çok şey öğrendiğimi ve öğrendiğim şeyleri zekam ile ne kadar farklı farklı kombinasyonlar kurarak birleştirğimi anlatmamın yol varsa sanırım sanattır =) @ kanuni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/1006162_10152940657460274_1619692920_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Fistan said: cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya +1 en azından farkında olamamak kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Masticore said: Fistan said: cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya +1 en azından farkında olamamak kötü be anlatmaya çalışıyorum. zaman en değerli şey ve en değerli şey ise özgürlük. zamanı istediğimiz gibi geçirmeye özgürüz ve eş zamanlı olarak zamanı geçiriş şeklimizde bize birşeyler katar ya da bizden birşeyler götürür. Animeler, oyunlar , fantazi kurgu romanları içlerinde evreninv e varolmanın gizemlerine dair sayısız hazine barındırır. Anlayana.. Tabi anlamaya da boş gelmesini anlayışla karşılamak anlayabilenlerin işi. respect ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kavgacı bilge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 osho'nun dünyaya anlatmaya çalıştığı Zorba Buddha modeli. Hem karanlığın hem de aydınlığın bütünlüğüne sahip kişi. Evet öyle oluyorum ya süper birşey bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 güncellemeni de gördüm ya. sadist değilim iyiki güncellemişsin. sadist olmuyorum çünkü rehberim sevgi. Karanlık tarafta da olsam sevgiye ve anlayışa tutunuyorum. Kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 evet sadist biraz ağır kaçtı farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 farkındalığını bende farkettim. sevgiler canım yükselttin beni farkındalığın ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yeteneğin varsa elektronik müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: bir spor salonuna yazıl . doğru müzikleri dinlerken spor yapmak ağırlık falan kaldırmak çok zevkli. böyle hem zorlandığını hissediyorum ama bir yandan oyundaki karakterini kasıyormuş gibi oluyorsun. Bir yandan böyle zevkli birşey yaparken her gün estetiğin ve gücün artmış oluyor. Buna ek olarak martial arts olayına gir. ağırlık kaldırmaktan daha da zevkli. anatomini kullanarak böyle bir sürü kombinasyon yapma yeteneğin artıyor ve kombinasyonlara ek olarak 5 algını olabildiğince iyi şekilde keskinleştirmiş olmaya başlıyorsun. bu ikisini yaptıktan sonra marjinal bir adam ol ve sokağa çık. İzin ver birileri sana laf atsın. Sonra yanlarına git "siz benimle alay mı ediyorsunuz ? yolda yürüyen bir insana sataşmak sizce ne kadar doğru ? ya o yolda laf attığınız kişi çok sinirli ve kontrolden çıkarsa ve eline ayağına hakim olamaz ise " de bu çok zevkli çünkü %99 geri vites yapıp özür diliyorlar. 7-8 kişi geri vites yaptırmışlığımı bilirim. Ha geri vites yapmazlarda ENJOY THE FIGTH ! oh yeah et ve kemik sesi çata çuta.. en zevkli oyundan bile daha zevklı hakeden birine dayak atmak. hani yolda yürüyorsun sana terbiyesizleşiyorlar ve sende derslerini veriyorun sonra onlarda adam oluyor. win-win sen sevgi kelebeği değil miydin kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 o eskidendi .. insanlar değişkendir.. bebekken altına sıçardın , çocukken poponu annene yıkatırdın büyüyünce işe kendi kendine takılırsın yani değişirsin. benim eskiden olduğum hallerim şu an ki halim arasında çok fark var. daha da değişebilirim bunda sorun yok. benim için herşey mümkündür.. iyi, kötü, karanlık , aydınlık .. farketmez içime herşey siner anlıyor musun ? rehber aldığım tek şey sevgidir ama sevgi dolu olmam demek severek büyük keyifle yapabileceğim şeylerin sınırsızlığını da getirir. bu dansetmek de olabilir , birisini severek dövebilirimde çok da keyif alırım. bu yüzden dövüş sanatları ve dövüş müsabakaları falan olur yani . sıradan doğal şeyler bunlar. net midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 insan 1 günde o yöne sonra bu yöne ertesi gün de beriki yöne dönmez yalnız. biz buna aydınlanma değil farklı bir şey diyoruz. ha bir de, sen dövüş sanatlarını çok yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar