Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Söz konusu olan şey bilgisayar. ADSL işiyle yeni tanışan biri olarak, ne indirebilirim bilgisayarımı korumak için? Arkadaşın tavsiyesiyle Ad-aware diye bir şey indirdim, günde bir temizlik yapıyorum, ama daha kapsamlı bir koruma ne olabilir?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Firefox Mozilla indir. Internet explorer kullanma,firefox mozilla kullan. Çok çok daha iyi. Mozilla kullanırsan aptal aptal şeyler girmez bilgisayarına rahat edersin[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Anlamadın aquila daha açar mısın?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Sağol aquila. XPnin Firewall zaten açıktı, ad aware de var, bir tane virüs programı lazım işte doğru düzgün. Spysweeper dediler ama paralı galiba, beleşe düzgün bir şey olsa...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ad-aware otomatik koruma yapmıyor, otomatik koruma için illa prosunu alıp ad-watch açmak gerekli. ayrıca ad-aware birçok şeyi bulamıyor sadece cookie siliyor. spysweeper tek geçerim. sypsweeper + mcafee (virüs, firewall vs) kullan bir de mozilla ile surf yap utanmadan windowsunu sp2'ye çıkart hiç birşey olmaz pcye :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şu microsoft adam gibi sistem üretse bunların hiçbirine gerek kalmaz ben hiçbişey kullanmıyorum güvenlik porgramı olarak, aptal windows açıkları yüüzünden 2-3 ayda bir format atiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ponkıraşır biraderim, Bu spysweeper paralı, basıp parayı satın mı alacağız?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 p2p? ayrıca trial versiyonu felan da vardı gibi hatırlıyorum...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 firewall zonealarm, antivirus antivir kullanıyorum. ad-aware,spysweeper var haftada bir tarama yapıyorum hiç sorun yok mis gibi antivir adres free-av.com[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar