Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korumaca kollamaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söz konusu olan şey bilgisayar. ADSL işiyle yeni tanışan biri olarak, ne indirebilirim bilgisayarımı korumak için? Arkadaşın tavsiyesiyle Ad-aware diye bir şey indirdim, günde bir temizlik yapıyorum, ama daha kapsamlı bir koruma ne olabilir?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Sağol aquila. XPnin Firewall zaten açıktı, ad aware de var, bir tane virüs programı lazım işte doğru düzgün.
Spysweeper dediler ama paralı galiba, beleşe düzgün bir şey olsa...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
ad-aware otomatik koruma yapmıyor, otomatik koruma için illa prosunu alıp ad-watch açmak gerekli.

ayrıca ad-aware birçok şeyi bulamıyor sadece cookie siliyor.
spysweeper tek geçerim.

sypsweeper + mcafee (virüs, firewall vs) kullan
bir de mozilla ile surf yap
utanmadan windowsunu sp2'ye çıkart

hiç birşey olmaz pcye :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
şu microsoft adam gibi sistem üretse bunların hiçbirine gerek kalmaz
ben hiçbişey kullanmıyorum güvenlik porgramı olarak, aptal windows açıkları yüüzünden 2-3 ayda bir format atiyorum sadece
Mesaj tarihi:
Ponkıraşır biraderim,
Bu spysweeper paralı, basıp parayı satın mı alacağız?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
p2p?

ayrıca trial versiyonu felan da vardı gibi hatırlıyorum...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
firewall zonealarm, antivirus antivir kullanıyorum. ad-aware,spysweeper var haftada bir tarama yapıyorum hiç sorun yok mis gibi

antivir adres free-av.com[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
  • Yeni Oluştur...