goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Jim_E_Rustler said: Şu threadler olmasa hayatımın kıymetini bilemicem gerçekten. Teşekkürler sefil insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cift terapisine gidin olmuyorsa bosanin oluyorsa orada oldururlar. Istanbul icin isim lazimsa om yollayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Karag8z said: adam konuda yok beyler. siz hala tartışıyonuz Bir yere gittiğim yok, uzaktan takip ediyorum, okuyorum :) Konu artık beni aştı, başka noktalara geldi. Güzel şeyler söylendi yazıldı. Ha bana gelecek olursak, evliliğim şuan güzel gidiyor, eşimin değişken ruh haline bakıyor iş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 manik depresif olabilir sen yine de git :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu arada çocuk bakımı için anneye yakın ev cidden büyük nimet. ne kadar pahalı bakıcı tutarsan tut anneanne gibi falan bakamaz kimse çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dragonfire said: Cift terapisine gidin olmuyorsa bosanin oluyorsa orada oldururlar. Istanbul icin isim lazimsa om yollayin. Lan dunya kadar sey yazdim nereye gitti? Bidaha ozet geceyim yazdiklarimi. Karar vermen lazim Esinle oluyormu olmuyormu. Olmuyorsa bosanacaksin, kurtajdan bahsetmiyorum gayet ayriykende iyi anne ve baba olunabiliyor. Esinede iyi arkadas olabilirsin. Bosanmayacak isen: Once esinin ortamini degistirmeyi dene, yeni cevre edinmesine kendisi gibi insanlarla tanismasina olanak sagla. Iyi bir arkadas esini bastan yaratabilir. Annesinde surekli kalmasina izin verme. Yaninda ol olabildigin kadar. Karsina alip konusacaksin derdini anlatacak onunda derdini(gercek derdini) dinle. Oluyorsa terapi falan denersiniz. Olmuyorsa dedigim gibi bosan. kolay degil ama sonrasinda gelecek seyler cok daha zor. Cok fazla cevremde goruyorum. insanlar cok mutsuz. Izmirde is ara iyi bir is teklifi olursa al esinide izmire git. Bir noktada mecbur kalir bosanmak istemiyorsa. Belli ki cevresinden etkileniyor bunun onunu kes daha pozitif insanlarla takilmayi deneyin. Arkadaslarinizi davet edin. Esin belli ki depresyona girmis. Mutsuzluk, hormonlarin ucusmas vs vs bundan arindirman gerekiyor. Neyse asagi yukari bunlari yazmistim. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 beyler bunun yenisi cikti niye hala bundasiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yenisi mi o aa ayrı değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Lan bende mesajim gitti diye atarlanmistim meger oteki topikteymis o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar