Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bizim de var paramız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: Riverwind said: patide de ne çok zengin varmış la herkes zengin ve mutlu olsun istiyorum. sequo'yu örnek alın adım bize canlı kanıt herkes zengin ve mutlu olabilir. çoğu kişi adamı görgüsüz gibi görüyor ama adam bence ki yanılıyor olabilirim herkese zengin olmanın güzel ve mümkün birşey olduğunu gösteriyor. :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Of noyan sürekli adam gerçekte böyle değil falan diyip durma gözünü sevem ya. Ben her gün takıldığım forumda mal mal postlar görüyor muyum görüyorum gerisini ne yapayım abi? İsterse dünyanın en mükemmel adamı olsun lol. Ben paticikteki black-ice isimli bir üyeyim kendi kimliğimle takılmıyorum burada o da sequo isimli bir üye ve buradaki karakteri neyse o. Sen kendin diyorsun buradaki hareketleri tuhaf diye, e ben buradan görüyorum sadece adamı başka yüzünü bilmiyorum. Tuhafa da tepki veriyorum. Bak zaten adamla gerçekte 2 kelime konuşacak şekilde muhattap bile olamazmışım. Dediğin iyice yalan oluyor ben her zaman Sequo'nun forumdaki yansımasını göreceğim düşünsene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 #direnkişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar