tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 para karşılığı çok çekici olduğunu söyleyebilirim. tatmin eder mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: Sequo said: Zep said: Kanunude daha fazla varmış o zaman ben mi yanlış goruyorum 600k dan fazla var 1000k tlden fazla yapiyor Kanuninin serveti bi tane F12 almıyor ya :P Taunt vol2 Valla sslerden adam daha zengin olarak gözüküyor seko kusura bakma simdi Bogazda Yalısı vardır belki senin gibi arabaya değil emlaga görmüştür. Bilemeyiz Olm adam vucut konusunda 160 tl lik oxandrolone ye pahalıymış ben 40 tl ye aliyorum tr de geçiriyorlar diyen adam. Hangi yalı lan:) Sonucta o dokumandaki paraların aktarıldığı bir hesap olmalı ve o hesabın ss i gösterilmeliydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ee böyle adamdan korkucaksin abi kolay zengin olunmuyor Varyemez belki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo sen nasil zengin oldun? Bilgisayarcisin belli ki. Adam gibi bir yazilim urunu cikartip zengin olsan tanirdik. Soyle bakalim sirrin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 iste boyle boyle zengin oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: Ee böyle adamdan korkucaksin abi kolay zengin olunmuyor Varyemez belki adam Olm benim para harca harca bitmiyo lan. Pintilik fakir işi söylüyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 seqo yine saçmalamaya başladın.başta "görgüsüzlük yaptım ama aslında sizi deniyordum.baktım,parası olana karşı durup hatalarını mı söyleyeceksiniz yoksa yalayacak mısınız?" diyordun.black ice gibi çoğu kişi sana karşı durdu.amacı insanı denemek isteyen adam kendine karşı durana neden tekrar tekrar saldırsın ki?kendinle çelişiyorsun ve gerçek hayatta da normal biri olduğuna inanmıyorum.belki reelde normal bir insan takliti yapıyorsundur ama gerçek kişiliğin burada çıkıyor.zenginsen zenginsin kardeşim bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 imageshackdan sildim resmi burdan niye silinmiyor ki ? sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: imageshackdan sildim resmi burdan niye silinmiyor ki ? sinir oldum. Hahah senden daha zekiyim aldım resmi imgur a attım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 humm forum kendinemi cekiyor nedir. upload yok siteye ama linkleyince aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gizli said: seqo yine saçmalamaya başladın.başta "görgüsüzlük yaptım ama aslında sizi deniyordum.baktım,parası olana karşı durup hatalarını mı söyleyeceksiniz yoksa yalayacak mısınız?" diyordun.black ice gibi çoğu kişi sana karşı durdu.amacı insanı denemek isteyen adam kendine karşı durana neden tekrar tekrar saldırsın ki?kendinle çelişiyorsun ve gerçek hayatta da normal biri olduğuna inanmıyorum.belki reelde normal bir insan takliti yapıyorsundur ama gerçek kişiliğin burada çıkıyor.zenginsen zenginsin kardeşim bize ne? adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo said: Kanuni said: imageshackdan sildim resmi burdan niye silinmiyor ki ? sinir oldum. Hahah senden daha zekiyim aldım resmi imgur a attım çünkü hadi lan :D yemezler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: Sequo said: Kanuni said: imageshackdan sildim resmi burdan niye silinmiyor ki ? sinir oldum. Hahah senden daha zekiyim aldım resmi imgur a attım çünkü hadi lan :D yemezler... vallaha lan sağ tıkla adresi kopyala de görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 e yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 barzolukta sınır tanımıyosun seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bunu yapmak istemiyordum ama anlaşılan size iyi bir ders vermenin zamanı gelmiş:EVDEKİ KUTULARDAN BİLE ÇIKIYORKİŞİSEL EŞYALARIMDA KALİTEYE ÖNEM VERİRİM, HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 :) budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 mutluluğun resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 3milyon tl simi varmis sequo nun üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ninja-Noyzura-Sequo Ancak ve ancak bu üçünü bi kamyonun arkasına koyup forumtr'a veya donanımhaber forumlarına dökmek patiye rahat bir nefes aldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Adam Bodrum un lüks yerlerinden yazacak paticik forumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 myshkin kapatmış konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 evet tuvaletçilikte para varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 BlaCk said: Ninja-Noyzura-Sequo Ancak ve ancak bu üçünü bi kamyonun arkasına koyup forumtr'a veya donanımhaber forumlarına dökmek patiye rahat bir nefes aldırır. bu üçlü olarak var ya o forumları yıkarız.. this party is over bithes diyerek bititirizz yani istesek asdjkadha all your base belong to us muhaahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar