Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve bodruma yolculuk tekrar başlar

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Zep said:

Sequo said:

Zep said:

Kanunude daha fazla varmış o zaman ben mi yanlış goruyorum

600k dan fazla var 1000k tlden fazla yapiyor

Kanuninin serveti bi tane F12 almıyor ya :P

Taunt vol2

Valla sslerden adam daha zengin olarak gözüküyor seko kusura bakma simdi

Bogazda Yalısı vardır belki senin gibi arabaya değil emlaga görmüştür. Bilemeyiz

Olm adam vucut konusunda 160 tl lik oxandrolone ye pahalıymış ben 40 tl ye aliyorum tr de geçiriyorlar diyen adam.

Hangi yalı lan:) Sonucta o dokumandaki paraların aktarıldığı bir hesap olmalı ve o hesabın ss i gösterilmeliydi:D
Sosyal ağlarda paylaş

seqo yine saçmalamaya başladın.başta "görgüsüzlük yaptım ama aslında sizi deniyordum.baktım,parası olana karşı durup hatalarını mı söyleyeceksiniz yoksa yalayacak mısınız?" diyordun.black ice gibi çoğu kişi sana karşı durdu.amacı insanı denemek isteyen adam kendine karşı durana neden tekrar tekrar saldırsın ki?kendinle çelişiyorsun ve gerçek hayatta da normal biri olduğuna inanmıyorum.belki reelde normal bir insan takliti yapıyorsundur ama gerçek kişiliğin burada çıkıyor.zenginsen zenginsin kardeşim bize ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

seqo yine saçmalamaya başladın.başta "görgüsüzlük yaptım ama aslında sizi deniyordum.baktım,parası olana karşı durup hatalarını mı söyleyeceksiniz yoksa yalayacak mısınız?" diyordun.black ice gibi çoğu kişi sana karşı durdu.amacı insanı denemek isteyen adam kendine karşı durana neden tekrar tekrar saldırsın ki?kendinle çelişiyorsun ve gerçek hayatta da normal biri olduğuna inanmıyorum.belki reelde normal bir insan takliti yapıyorsundur ama gerçek kişiliğin burada çıkıyor.zenginsen zenginsin kardeşim bize ne?

adamsın.
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

Ninja-Noyzura-Sequo

Ancak ve ancak bu üçünü bi kamyonun arkasına koyup forumtr'a veya donanımhaber forumlarına dökmek patiye rahat bir nefes aldırır.

bu üçlü olarak var ya o forumları yıkarız..
this party is over bithes diyerek bititirizz yani istesek asdjkadha

all your base belong to us muhaahhahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...