dumah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mozilla Firefox kurdum her sey cok guzel java packlerini krdum flash playerlari fln siteler sorunsuz aciliyordu. bugun int ten age of empires i denedim. zone.com dan oyun a giris yeri acilmiyor. java pack in en son surumu yuklu. baska birsey yuklemem gerekiyormu?. veya Microsoft un oldugu icinmi sorun cikartiyor. yardimci olabilirseniz seviniriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 zone.com galiba bir microsoft hizmetiydi...yani bill amca belki de İE den başka browser la girilemesin diye yapmıştır bunu,malum tekelcilik değerli[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sonucta mozilla ie kadar çok özelliği desteklemiyro bu bir gerçek. benim sitem bile mozilla ile açılmıyor...[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mozilla için bir plug-in var, kendisini IE falan gibi gösterebiliyor :) Onu bir deneyin, ama adı neydi onu hatırlamıyorum. Microsoft Support a da girilmiyor Firefox ile çünkü.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: benim sitem bile mozilla ile açılmıyor... Firefox'un desteklememesinden degil de senin standartlara uygun koy yazma ozurlulugunden kaynaklaniyor olmasin?[signature][hline]bayat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben şu ana kadar java olaylarının çalıştığını görmedim plug-in filanda yüklemedim gerçi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Abi nasıl çalıştıramıyorsunuz hiçbir şeyi algılayamıyorum gerçekten.. Javasından tutun, Quicktime'ina, yok Flashina zartına zurtuna herşeyi çalıştırıyor işte.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya işte java şeysi olan yerde java plug-in yükle türevi şeyler yazıo üşengeçliimden de yüklemiyorum :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.4 indirdiryseniz javascript vs.de sorun yaşamanız muhtemelen 1.6 ya da 1.7 indirin. fakat kişisel tavsiyem windows işletim sistemi kullanıyorsanız maxthon kullanın.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1.4? 1.7? Ha?[signature][hline]bayat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 mesela dl ederken flashgeti nası kullancam?sag tıklayınca flashgetle ilgili bi secenek goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: _ILuVaTaR_, 08 Aralık 2004 18:32 tarihinde demiş ki: mesela dl ederken flashgeti nası kullancam?sag tıklayınca flashgetle ilgili bi secenek goremedim http://www.amazesoft.com/browser.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yapan yapmış.. koymuş içinede extradan uğraşma die. mis gibi heryere giriyor. Yok Table height kullanmicakmış yok bla yok bla. Boşver takma yap siteni ie si olmayan da girmesin :D. Zaten asp.net kullananan sitelerden artık html standartlarına uymasına pek beklenemez. ie kendi standardını yaratmış. amerika hep böle yapcak bişi yok m kullanmaz feet kullanır. km/h kullanmaz mil kullanır. kg kullanmaz lbs kullanır. HTML kullanmaz ie kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: bayat, 01 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: said: benim sitem bile mozilla ile açılmıyor... Firefox'un desteklememesinden degil de senin standartlara uygun koy yazma ozurlulugunden kaynaklaniyor olmasin? basit html kodlarını bile tanımadığı oluyor firefox'un. kod yazma standardı ile çokta alakalı değil yani. mozilla ne isterse onu tanır bu meret. istemezse tanımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yok yau, basit her turlu seyi gosteriyor.. Hatta herseyi gosteriyor.. Su ana kadar Firefox'un gördüğüm tek yapamadığı şeyi, Javascript ile on-the-fly olarak yaratılmış bir html kodundaki bir input verisinin, açılan bir popupta girilen verinin ile opener'a tekrar javascript yardımı ile aktarılamaması..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: dominik, 08 Aralık 2004 21:31 tarihinde demiş ki: Zaten asp.net kullananan sitelerden artık html standartlarına uymasına pek beklenemez. ie kendi standardını yaratmış. said: Zopik, 08 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: basit html kodlarını bile tanımadığı oluyor firefox'un. kod yazma standardı ile çokta alakalı değil yani. mozilla ne isterse onu tanır bu meret. istemezse tanımaz. Nerenizden salliyorsunuz belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 popomdan! hattapopom diyorki makinamda yüklü olan firefox'ta bu kod çalışmıyor. marjinleri ayarlamıyor ... fakat ie ya da maxthon da böyle bir sorun olmuyor ... // Sharky : Eh be.. [Bu mesaj sharky tarafından 08 Aralık 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Zopik, 08 Aralık 2004 22:04 tarihinde demiş ki: götümden! hatta götüm diyorki makinamda yüklü olan firefox'ta bu kod çalışmıyor. marjinleri ayarlamıyor ... fakat ie ya da maxthon da böyle bir sorun olmuyor ... W3C de diyor ki, HTML layout tasarlamak icin degildir, icerigi tanimlamak icindir. Gorsel ozellikler icin CSS kullanmalisiniz. Yani, body { background: #f2f2f2; margin: 0; padding: 0; } Yanlis olan bir seyi IE calistiriyor da FF calistirmiyor diye FF'ye laf atmak yaptiginiz. [Bu mesaj bayat tarafından 08 Aralık 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 body tag'ı içinde margin diye bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu cok yanlis seyi neden bir cok editor destekliyor ve bu sekilde yapiyor acaba... yanlis ya da degil ortada bu tipte bir olay var ve cok fazla kisi tarafindan kullaniliyor. yine ayni yere cikiyor. mozilla isteseydi bunuda desteklerdi. cani istememis demekki. bu arada o cok laf soyledigim firefox u bende kullaniyorum. birseyi seviyorum ve kullaniyorum diye eksigi oldugunu dusundugum halde oyle degilmis gibi mi davranayim ne yapayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bir cok kisinin yapiyor olmasi yanlis olmadigini gostermez. HTML ciktiginda layout gosterimi browser'lara birakilmisti, ama sonradan bu yeterli olmadigi icin HTML'in icine ilk basta dusunulmemis bir suru attribute ve tag eklendi ve bugunki bozuk halini aldi. Bir cok kisi icin buyuk sorun olusturuyor bu standartsizlik. Adamlar onun icin HTML 4.0'i birakip XHTML'e gecmeye calisiyor ve bir cok site de bu gecisi yapti. Mozilla istese koyamaz miydi? Tabii ki koyardi, zor bir sey degil. Web'deki bu sorunun duzeltilmesi icin cok kisi ugrasiyor, Mozilla'da bu konuya destek olmak icin sadece dogru kodla calisacak sekilde yapiyor Firefox'u, Microsoft gibi popularist bir yaklasimla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 W3C (www.w3c.org) aslında html kodunda bulunan ve W3C standartlarına göre yanlış olan şeylerin IE de düzgün gözükebilmesi herhangi bir sorun oluşturmuyor, hatta bu IE için bir avantaj, ne kadar hatada yapsanız IE ile görüntülenen şeylerin doğru gözükmesi kötü birşey değil. Ama W3C nin standart olarak belirlediği notasyonları IE kullanmıyor, her zamanki gibi tekel olmak gayesinde olduğundan ve piskopat bir kullanıcı kitlesine ulaştığından kendininkileri oluşturuyor, (body tagında aslında olmayan ama IE nin yinede kullandığı "topmargin" gibi | http://www.w3.org/TR/html401/struct/global.html ) bu şeylerin sebebi hep frontpage denen ezilmiş yazılım. IE hatalı sayfaları ve kendine ait sallamasyon tagları düzgün görüntülüyor diye tercih sebebi olmamalı tabiki. Firefox un yada mozilla nın avantajı benim için güvenli ve kullanışlı olması, ilgili yazılımcılar içinde açık kaynak kodlu olması ve böylelikle bill gates e neler yaptığım hakkında bilgi gitmediğinden emin olabilmem. iki not da düşeyim, 1) paticikte mesaj yazarken solda bulunan düğmelere basılmıyor firefox ile. 2)eğer HTML kodunu sıkıştırıp taglar arasında boşluk kalmaması sağlanırsa, yani sanki tek satırmış gibi yazılırsa, topmargin falan yazmaya gerek kalmadan sayfa üste ve sola yapışır. [Bu mesaj mukus tarafından 09 Aralık 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sevmiyorum işte sevmiyorum windowsuma ait olmayan ve windowsun aynı görevi yerine getiren bişiyisi varken, başka bişi kurmayı sevmiyorum.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mozilla gibi programlara ihtiyaç var aslında şu microsofttun tekel olma olayı kalksın artık linux de yaygınlaşsa çok güzel olur aslında :)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ay sırf microsoft'un tekelini yıkıcam medyada görüyorum heralde iyi bişey diye doğru düzgün çalışmayan bişeyimi kullanalım? Transparan olup üzerine gelince açılan flash larıda açamıyor mozilla isteseydi yapamazmıydı? Hayır yapamamış plugini var tıkla buyur demesine rağmen pluginli halide açamıyor çünkü heheh.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar