Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Marty said: acaba hande ataizi nerelerde napiyodur su anda hande ataizler bana bir açıklama borçlu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 incdarkness said: Noyzura said: incdarkness said: beraber astral yapalim kadim dostum ohh en sevdiğim. bazen astral yapacağım zamanlar yanımda sevdiğim insanların elini tutup çıkıyorum onlar dünyada kalsada ellerimi onlara bırakıp gitmek çok hoşuma gidiyor. Seninle de el ele tutuşabilir miyiz kadim dostum ? tutusuruz hatta beraber gideriz gitmeden de en sevdigim ani kendi vucutlarimiza bakar guleriz kozmik akarsularda rafting yapalım kardeşim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aynen ayarlamamiz lazim noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 İnsan zorla homofobik yapıcaksınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 SeaGle said: İnsan zorla homofobik yapıcaksınız ya. biz ruhani enerji formuna gecmis insanlar olarak kapimiz hepinize acik oyle degil mi noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gizli eşcinsel aura patlamaları yapmayın lütfen. benim cinsel olaylarım sadece kadınlarla ama dostumun elini tutmamı cinsel tahrik olarak gören insanlar lütfen neler hissediyorsunuz ne kafalardasınız bir bakın kendinize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sipiritüel sipiritüeli paralel evrende öpermiş aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 incdarkness said: SeaGle said: İnsan zorla homofobik yapıcaksınız ya. biz ruhani enerji formuna gecmis insanlar olarak kapimiz hepinize acik oyle degil mi noyan? vahşi bir at gelirse onu evcilleştiririz suçlu bir adam gelirse onu adam ederiz bir iblis gelirse onu keseriz ve çok güzel arzu dolu bir kadın gelirse onu hemen oracıkta severiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: incdarkness said: biz ruhani enerji formuna gecmis insanlar olarak kapimiz hepinize acik oyle degil mi noyan? vahşi bir at gelirse onu evcilleştiririz suçlu bir adam gelirse onu adam ederiz bir iblis gelirse onu keseriz ve çok güzel arzu dolu bir kadın gelirse onu hemen oracıkta severiz <3 bölünerek mi çoğalıyorsunuz siz? http://i.imgur.com/fX4Yrmp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Attention .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 MasterHapLo said: noyan kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 imamizer said: http://i.imgur.com/Z695u.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ruhani bir yolculukta idim bi anda bedenime geri dondum kollarda ve bacaklarda kabarma olusmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bir önceki mesajımı ruhunuza sıçayım diye değiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ahahahah çok eylenceliy topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 klasik turk isi millet 80 sene meditasyon yapiyor ulasayim diye anca karpucu goruyor, bizimkiler 1 gunde bilince gelip olusumu bitiriyor god mode takiliyor. patiden banlanma ile eren ilk kez tanidim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Olmaz olmaz demeyin , şansınızı deneyin çünkü herşey mümkün. Aydınlanma da insanın birinci önceliği olmalı çünkü sonsuz bolluk , sevgi , bereket ve denge sağlıyor. Hem çok zor ama hem de çok eğlenceli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bir daha ki astrale çıktığınızda haber verinde fatura yatırtayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 NolaxThensbane said: Bir daha ki astrale çıktığınızda haber verinde fatura yatırtayım. ah siz dunyalilar herseyi para zannediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ahahah. fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bugün dün bir dostumun tavsiyesi üzerine direniş boykotu için artık banka olarak sadece koç grubuna ait olduğu için Yapı Kredi kullanmaya karar verdim ve hesap açtırmaya gittim. Fakat ne kadar pazarlık yaparsam yapayım yıllık hesap ücretini keseceklerini söylediler. Fakat bankadan çıktıktan 5 dk sonra aradılar ve tarot baktırmak için nasıl randevu alacaklarını sordular. Sanırım hesap işletim ücretini katıyla geri alıyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar