Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pin sistemi entegre??

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Db ye dedigin online üyelik ise söle yapıcak sın önce Sphere revision serisi kullanıcaksın ki account tag olayından faydalan daha sonra sitedeki üyelik sisteminde nin db sinde de bi pin yeri yapın siteden pin degişince ,şifre degişir gibi tagla account dosyasına degişen pini atsın ...Sonra scp den account.tag tan pini check ettirin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 06 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
Db ye dedigin online üyelik ise söle yapıcak sın önce Sphere revision serisi kullanıcaksın ki account tag olayından faydalan daha sonra sitedeki üyelik sisteminde nin db sinde de bi pin yeri yapın siteden pin degişince ,şifre degişir gibi tagla account dosyasına degişen pini atsın ...Sonra scp den account.tag tan pini check ettirin

bu sistemi kendi serverımızda kullanıyoruz.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben bu pin sistemi olayinda bisey anlamadim.

account.tag.pin=>

seklinde tag'lesek olmuyor nasil yapabiliriz?
bu arada revision destekliyordu diye biliyorum ben account.tag 'i ?
[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math

[Bu mesaj Math- tarafından 08 Aralık 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Math- tarafından 08 Aralık 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu 99999. topic idi farkına vardınız mı (bkz. kol düğmesini az farkla kaçırmak) neyse ki 100000. başlık da uo ile ilgiliydi ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 08 Aralık 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır arkadaşın demek istediği başka birşey math bu konu paticikte açılan 99999. konu oldu da onu belirtiyor. Senin açtığın konunun daha önce bir çok kez açıldığını belirtmiyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bir menu ile
account.tag.pin=>

seklinde bunu kaydediyorum. daha sonra pingiris kisminda adama bunu check ettirmek istedigimde

if (strcmp('>','>>')

seklinde adama check ettiriyorum, adam rakam kullanirsa ( tag'lenen pinle ayni olmayan baska numara girsede) kabul edip banka aciliyor.

if (strmatch('>','>>')

strmatch string'ini kullanirsamda (istedigi harf'i kullanip okey verdikten sonra) okey'leyip bankayi acabiliyor ama match'te rakamlari kabul etmiyor. istersen pin numarasini rakam yap gene kabul etmiyor.

Bana birisinin tag'ledigim pin numarasini > kismini kar$ila$tiracak kismi anlatmasi lazim. Sorun orda. check ettiremedim.

[Bu mesaj Math- tarafından 09 Aralık 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...