Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Uzun uzun aramaya üşendim şimdi, bol alias veren bir mail servisi biliyor musunuz? Dispodable ya da +bilmemne modunda istemiyorum ama. Gmail filan olmuyor o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o + yı kabul etmiyor ya siteler, kulaklarına ufak organlar sokmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kendi domainini alacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yakında Bireysel kullanıcılar için secure mail hizmeti Kurmayı planlıyoruz. Açıkcası gerge i devamlı izliyorum bu konuda neler istediklerini vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 benim bir domainim var godaddy'den aldığım. domain ile beraber e-posta servisi ücretsiz. catch-all servisi var yani o domainin hangi mailine giderse gitsin ikinci bir gmail hesabına forwardlıyorum gelen e-postaları. her siteye üye olduğumda da o sitenin adını kullanıyorum mailde. mesela hebelehubele.com'a üye olacağım -> hebelehubele @ benimalanadim.com bunu kullanıyorum. böylece kim nerden nasıl spam gönderiyor onu da şak diye yakalıyorum. zuzuzu. bence bi domain al sonra gmail'e forwardla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hosting olmadan olmuyor o ama. Bir domain alıp Runbox ile kullanacağım fakat bu gidişle. Normalde Runbox bana 10 alias veriyor +'ların dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 benim bildiğim kadarıyla hosting almaya gerek yok godaddy'de bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Runbox 10 değil, 20 alias veriyormuş bana, alan adımı da ekledim şimdi, Dreamhost'tan almıştım. Catch All desteğini de açtım. Sorunsuz kullanırım artık spam yollaması olası ya da adresimi vermek istemediğim sitelerde. [email protected] işe yaramıyor çünkü spamcılar +'dan sonrasını atıp yolluyor yine. MaskMe aynı işi yapıyor ama ek site eklemektense kendi adresimi kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar