Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zubrowka Vodka'yı Istanbul'da nereden bulabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bundan arıyorum.
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/114211504/ZUBROWKA_TRADITIONAL_POLISH_VODKA.jpg

Ukrayna dönüşü bir şişe almıştım oradaki free shoptan. Şimdi keşke daha fazla alsaydım diyorum. Var mı Istanbul'da bulabileceğim bir yer?
Mesaj tarihi:
polonya'dan gelirken getirdim bundan arkadaşlar denesin diye 1 tane içip ıyy öğğk ığğğk ne biçim tadı var bi tane daha içersem kusarım falan dedi gerizekalılar buda böyle bi anım.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

polonya'dan gelirken getirdim bundan arkadaşlar denesin diye 1 tane içip ıyy öğğk ığğğk ne biçim tadı var bi tane daha içersem kusarım falan dedi gerizekalılar buda böyle bi anım.

değerini bilmeyen adamlara ne veriyosun? içerdik beraber
Mesaj tarihi:
Ya freeshopta bulamadım buradaki. Ekside adı değişik sekilde satılıyor demiş biri 2009 senesinde sanırım ama zaten göremedim orada da. Bulsam burada süper olacaktı ya. Ucuzdu da keske daha fazla alsaydım.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

Anelor said:

değerini bilmeyen adamlara ne veriyosun? içerdik beraber

ahah vallahi ya gene gidicem bu baya yüklü dönecem bu sefer o zaman içeriz kesin.
Mesaj tarihi:
abi yok, bulamazsın. saçma sapan vergiler nedeniyle gelmiyor bile buraya. arkadaşım ukrayna'da okudu, adam her memlekete gelişinde votkaya doyuyorduk resmen. işe başladı, sefa bitti :(

en iyi votkanın litresi 12€ falan diyordu bize, ki mükkemmel fiyat. içtiğimiz votkalara en yakın stolichnaya elit içtik, onun da şişesini 140 liradan falan itelediler.
Mesaj tarihi:
The rye distillate is flavored with a tincture of bison grass (Hierochloe odorata), which also gives the spirit its yellowish color. This grass grows in the Białowieża Forest and elsewhere. A blade of bison grass is traditionally placed in each bottle of Żubrówka, though this is largely decorative.
  • Yeni Oluştur...