barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bundan arıyorum. http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/114211504/ZUBROWKA_TRADITIONAL_POLISH_VODKA.jpg Ukrayna dönüşü bir şişe almıştım oradaki free shoptan. Şimdi keşke daha fazla alsaydım diyorum. Var mı Istanbul'da bulabileceğim bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 En saçma şey bile bulunuyor ya. Nasıl olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bundan verelim http://img225.imageshack.us/img225/2663/1663814788fd2969800ct2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 google da arattım yok heralde satan.asıl ilginç olan aynı konu dh de açılmış ve ondada yarrayering resmi konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 freeshop'ta olabilir, 2 sene önce almıştım ben. sarhoşken açılmaması gereken bir vodka, tadını beğenip içindeki otu bile kemirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben de bi göz attım sitelere de harbiden yok türkiyede satışı. şu büyük migroslara falan göz at bakalım belki oralardan bişi cıkarsa. freeshoplarda bulma ihtmalin tabi daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 polonya'dan gelirken getirdim bundan arkadaşlar denesin diye 1 tane içip ıyy öğğk ığğğk ne biçim tadı var bi tane daha içersem kusarım falan dedi gerizekalılar buda böyle bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Esnaf said: google da arattım yok heralde satan.asıl ilginç olan aynı konu dh de açılmış ve ondada yarrayering resmi konmuş ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Resimlerin url si bile aynı kontrol ettim işsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Esnaf said: google da arattım yok heralde satan.asıl ilginç olan aynı konu dh de açılmış ve ondada yarrayering resmi konmuş pati = dh onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Polonezköy'de bulamazsan hiçbir yerde bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Masakari said: Resimlerin url si bile aynı kontrol ettim işsizlikten google da arayınca vodkayı donanım haberden görüp caldım fotoyu. suçluyum memur bey alın beni içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Anelor said: polonya'dan gelirken getirdim bundan arkadaşlar denesin diye 1 tane içip ıyy öğğk ığğğk ne biçim tadı var bi tane daha içersem kusarım falan dedi gerizekalılar buda böyle bi anım. değerini bilmeyen adamlara ne veriyosun? içerdik beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya freeshopta bulamadım buradaki. Ekside adı değişik sekilde satılıyor demiş biri 2009 senesinde sanırım ama zaten göremedim orada da. Bulsam burada süper olacaktı ya. Ucuzdu da keske daha fazla alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tiLi said: Anelor said: polonya'dan gelirken getirdim bundan arkadaşlar denesin diye 1 tane içip ıyy öğğk ığğğk ne biçim tadı var bi tane daha içersem kusarım falan dedi gerizekalılar buda böyle bi anım. değerini bilmeyen adamlara ne veriyosun? içerdik beraber ahah vallahi ya gene gidicem bu baya yüklü dönecem bu sefer o zaman içeriz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi yok, bulamazsın. saçma sapan vergiler nedeniyle gelmiyor bile buraya. arkadaşım ukrayna'da okudu, adam her memlekete gelişinde votkaya doyuyorduk resmen. işe başladı, sefa bitti :( en iyi votkanın litresi 12€ falan diyordu bize, ki mükkemmel fiyat. içtiğimiz votkalara en yakın stolichnaya elit içtik, onun da şişesini 140 liradan falan itelediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben bunu 10euroya mı almıştım. sonra alırım ya illa bir yerden diye almadım taşımamak için. şimdi nasıl pişmanım ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bizon vodka bu. Hayatımda içtiğim en iyi vodka açıkara. İçindeki armur dalı bizon otu da ayrı bir tat katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 belgeselini izlemiştim ben nat geo'da orda içindeki ot tat katmıyor sadece kozmetiy diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 The rye distillate is flavored with a tincture of bison grass (Hierochloe odorata), which also gives the spirit its yellowish color. This grass grows in the Białowieża Forest and elsewhere. A blade of bison grass is traditionally placed in each bottle of Żubrówka, though this is largely decorative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar