Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Satılık: Çizim masası (açısı değişen, büyük cins), 2 tane 1-2 kalemi eksik rapido seti, 2 tane T cetveli, ufaklı bir sürü cetvel: 120 Lira. Felix M mekanik hesap makinası: 100 Lira. Logitech 3D Extreme Joystick: 60 Lira. Saitek Pro Command Unit: 10 Lira. Müzik klavye ve standı: 25 Lira. Diğer bütün ıvır zıvırları gelip alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Selam, Hesap makinasına bir şeyler daha yaparsan alabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 UÇAK FANI MI O KÖŞEDEKİ!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ahah hangi köşe piknik tüpünü mü diyorsun kasa fanı var orada bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Kaç cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Chemical said: vertigo geçirttirdin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yirmi santim, uğrayabiliyosan gel al direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Rotweiler said: Kaç cm? Sana kac lazim ? Bi de illa fan seklinde mi olmasi gerekiyor yoksa fan gibi donebilse de olur mu ? ahaahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Abi İstanbuldasın yeah :( Bana 12'liklerden lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 di said: Rotweiler said: Kaç cm? Sana kac lazim ? Bi de illa fan seklinde mi olmasi gerekiyor yoksa fan gibi donebilse de olur mu ? ahaahsdf Kafanı kırarım senin, soytarı. dfgsdfg Bu espriyi bekliyordum ama, en yakınımdan gelmesi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Klavye gitti hediye, hesap makinasını sattım, devamı hala alıcı bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hangisi hesap makinası ya bunların ilk resimdeki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 saiteği kargoyla yollayabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Aiko said: hangisi hesap makinası ya bunların ilk resimdeki mi? lol evet saiteği yollarım kargoyla özelden şeyet açık adres, telefon, isim soyisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ahaha joystick sandım ben onu ondan şeyettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 40 liraya veriyim joystiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 param anca kargo parasına yetiyo B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar