Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya çekelim çektirelim (bir başka flash oyunu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyundaki şifreleri birisi tek tek söyliyebilir mi acaba?

Arada sıkıldığım zaman oynarım belki..[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
//?
Mesaj tarihi:
Şifresi "Cheater" olan Bölümdeyim Day 6 olması lazım.
Nası geçicem?
takıldım help mee![signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Day 10 ve bitirdim sonunda, Sonu süperdi ya ehuehu :)
Koskoca 10 bölüm boyunca bitek 3. ve 6. bölümde zorlandım okadar.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
güsel valla yapanın eline saalık, aslında paticie de koyula bööle ufak oyun bölümü[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hueh aynı ben bu çocuk ya maşşallah :)
edit:typo[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.

[Bu mesaj Ainu tarafından 19 Eylül 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha gerçekten çok eğlendim süpermiş[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
www.newgrounds.com da bunun ikincisi bile var ohooo siz gec kalmissiniz[signature][hline][ img ]http://images.google.com.tr/images?q=tbn:X76HDelhj5UJ:www.aoqz76.dsl.pipex.com/Web%2520Page%2520Components/Wallpaper/Music/Slipknot%2520Pain.jpg[ /img ]
Mesaj tarihi:
bunda bi bölümü geçemiyorum ya. mrs henningan'ın 2. sınavı mı ne. öğretmen masasına oturana kadar kopya çekmeyi bitiriyorum da sonra o masadan kalkmıyo yerime oturamıyom bi türlü[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...