Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sol el mouse öneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler tavsiye lazım. Böle razer, steel gibi sapık rakkamlara satılan bir mouse olmasın ama. Max 60-70 TL sol el için uygun mouse yok mu ? Öle fps falan oynamıyorum ama solağım işte anlayın rahat olsun..

Arkadaş 45-50 tl ye işimi çok rahat görecek olan mouselerin sol el olanlarına bakınca fiyat 3 katına çıkıyor. Ne yani tuşların yerlerini değiştireceksin alt tarafı ? Niye fiyat 3 katına çıkıyor ?
Mesaj tarihi:
Abi solak biri olarak diyebilirim ki bu tip seylerin solak olanini bulup kullanmakta inat etmek, direkt olarak hayatini zorlastirmak. Hani bunca sene boyunca sol el mouse mu kullaniyordun bilmiyorum ama sag el mouse'a alisman tas catlasa 1 hafta - 10 gun surer.

O yuzden hic ugrasma, bosuna fazla para verme, normal standart mouse kullan derim ben.
Mesaj tarihi:
Hayir diyorum ki; mouse'u yine sag elinle kullan, tas catlasa bir hafta 10 gune alisiyosun zaten, rahatsiz etmiyor. =]

Diger yandan mumkun degilse, rahatsizlik falan varsa benim kardeste oldugu gibi gosterdigin tipte simetrik bisey alip OS ustunden tuslari ters cevirebilirsin.
Mesaj tarihi:
Nasıl onaylı dostum ? Bizzat memnunum diyorsun yani ? Elini iyi kavrıyor ve tuşlara basmak sıkıntı yaratmıyor dimi ?

Yani cidden nedir bu sıkıntı. Alt tarafı tuşların yerlerini değiştirim sağ tarafa koyacaksın 2 tane. Bunun maliyeti 150TL mi arkadaş..
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

yok mouse bozuldu mecbur alacamda, simetrikler rahat mı bari ?

bunda var elimde tertemiz hiç kullanılmadı nerdeyse yanındad 2 takım slider veririm. simetrik hatasız tracking
  • Yeni Oluştur...