KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 selamlar birkaç gün önce modemi resetlemek durumunda kaldım şifreyi unutunca TTNET'ten destek aldım. telefondaki bayan işlem sonunda modemi açıp kapayınca bir yardım yazılımı ekranı belirecek bunu indirirseniz bir dahaki sefere kendi işlemlerinizi bizi aramadan gerçekleştirebileceksiniz dedi. indirdim ancak henüz kurmadım. biraz paranoyakça olabilir ancak TTNET'e güvenmediğimden ötürü sormak istiyorum bu yazılımla ilgili olumlu/olumsuz görüş bildirebilir misiniZ? TTNET'in bir ara internette gezilen sayfalarla ilgili bilgi depoladığımı ne bi söylentiler çıkmıştı o yüzden biraz çekindim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi o yazılım modem wlan ile falan alakalı. senin için modeme login olup wireless şifresi ayarlıyor. naha bu diye de masaüstüne txt kaydediyor. benim hat taşıma dolayısıyla alakasız şeyler olmuştu onu kurdum. ayrıca ne yaptığını anlamadım ama bi deveye hendek atlatmadı mesela. zannetmiyorum ki spylık yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 anladım teşekkürler bilgi için. şifreyi unutunca ttnetle uğraşmak zaman alıyor robot gibi aynı şeyleri soruyorlar bu iyi bir çözüm o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi isp nin spy lık yapmak için senin bilgisayarındaki yazılıma ihtiyacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ya tabiki yoktur da insan işkilleniyor arkadaş bunca olan bitenden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ben bi ara modemi resetlemiştim. sonra kendiliğinden ayarlamıştı şifreleri. artık yok mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar