moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 moriarty said: satılık iphone 5 ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: RaidenXelRu said: unity said: sitivin kemikleri sizliyor. sen git android modelini cal, windows phone dizaynini kopyala. sonra android-free diye espriler yap. apple muminleri varken gerci koymaz. abi böyle muhalefet yapılmaz. teknoloji bu , araklayarak gelişiyorsun işte.neutral zonedan izleyin bunları , taraf tutmaya gerek yok,bende android kullanıyorum .5c gayet güzel olmuş , renk kombinasyonu saçmalığı dışında , 16 gig 2 yıl kontrat 99dolar'a uçurur satışları , acaba tr de unlocked ne kadar olucak. altın rengi 5s mükemmel bi hamle , görgüsüz öküzleri kaşındırıcak ben android kullanmiyorum. teknolojiyi arakladigindan bahsetmedim ki. neise bu mobile fanbois tartismalarina hic halim yok artik sdf. fanboi tartısması değil , sunduğun argüman absürd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 business model ve ui design'dan bahsediyorum sen teknoloji diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 apple'ı business plan bakımından eleştirmek göt ister bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bir sektör olarak teknoloji* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu işlemcileri ipad de kullandılarsa konsolların canına okurlar.. hele bu hızla gelişimlerini düşünürsek her sene yeni playstation çkması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adamlar sana gelip rahatça, 1 milyar dolar versem vurdurtur muydun panpa diyebilir. o gücü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 steve'den sonrasini ancak fanboiler elestiremez yalniz edit; baya fanboi varmis hepinize laf yetistiremicem sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi sen fanboyu çok yanlış anlamışsın bence. ben iphoneunu blackberry q10 gibi boktan bi telefonla takas etmeye çalışan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ama bıktım şundan STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0175.jpg http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/09/iphone2013-0177.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Korax said: lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh. l3l Jobs zamaninda 900 dolarlara cikan hisseler, olumunden sonra Apple'in degisen kopyaci vizyonuyla birlikte yari yariya indi. Yatirimcilar sizin gibi dusunmuyor fanboylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 behran said: bu işlemcileri ipad de kullandılarsa konsolların canına okurlar.. hele bu hızla gelişimlerini düşünürsek her sene yeni playstation çkması gerek hiçbir boka yaramaz, sebep gayet basit , ipadde oyun oynamayi secen kitlenin neredeyse %90 i casual puzzle oynamakta, touchscreenin user experience bakınmından oyun genrelarında kurtardığı tek tür. yani sen gtx titan koy ipade gene bi bok değişmez , dokunmatik ekranda anca puzzle ve sikko koşan oyunlar ,bunlar dışında herşey leş , fpslerde dahil , belki strateji falan ilerleyen zamanda. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 pil yine dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 moriarty said: ama bıktım şundan STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI Steve Jobs god tier vizyona sahip olan biriydi. Bi zahmet fark olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: steve'den sonrasini ancak fanboiler elestiremez yalniz edit; baya fanboi varmis hepinize laf yetistiremicem sorry. fanboylukla ne alakasi var ? ben yillardir android kullaniyorum.. gorunen koyede klavuz gerekmiyor ama. yani bir seyin iyi oldugunu kabul etmek fanboyluk degil her zaman. iyi iste su cikan alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: Korax said: lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh. l3l Jobs zamaninda 900 dolarlara cikan hisseler, olumunden sonra Apple'in degisen kopyaci vizyonuyla birlikte yari yariya indi. Yatirimcilar sizin gibi dusunmuyor fanboylar. yatırımcılar su an apple hisselerini topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Slo-mo is supported as well; 120 fps. It's capturing HD 720p video at 120 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 unity said: moriarty said: ama bıktım şundan STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI Steve Jobs god tier vizyona sahip olan biriydi. Bi zahmet fark olsun. god-tier vizyonu olan ve uzun zamandır öleceğini bilen bir adam zaten 10-20 yıllık değil 1 yıllık plan yapmıştır emin ol?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bu Coremotion Api olayı da iyi. Donanim olarak baya baya gelistirmisler. Bir de Applein zaten cok iyi olan stabilitesini de eklersek süper bi alet bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 moriarty said: unity said: Korax said: lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh. l3l Jobs zamaninda 900 dolarlara cikan hisseler, olumunden sonra Apple'in degisen kopyaci vizyonuyla birlikte yari yariya indi. Yatirimcilar sizin gibi dusunmuyor fanboylar. yatırımcılar su an apple hisselerini topluyor. tam bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Turk genci. https://www.google.com/search?q=aapl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Fistan said: pil yine dandik dandik diyoruzda bende de note 2 var iste. oradaki 10 saat wifi browsing note 2 nin realdekinin iki kati net. ha tabii reel olarak gormek gerek.. 10 saatse muthis. ama sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 moriarty said: unity said: moriarty said: ama bıktım şundan STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI Steve Jobs god tier vizyona sahip olan biriydi. Bi zahmet fark olsun. god-tier vizyonu olan ve uzun zamandır öleceğini bilen bir adam zaten 10-20 yıllık değil 1 yıllık plan yapmıştır emin ol?!? fazla SAW izleme evlat. butun seri bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi bu tür konularda snedne çok bilgi sahibi oldugumu çok rahat söyleyebilirim. googledan link vermekse olay, bin katı tersini söyleyenleri linkleyeyim? eksik bilgi ile çok harsh argümanlar üretiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar