Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

behran

Öne çıkan mesajlar

unity said:

RaidenXelRu said:

unity said:

sitivin kemikleri sizliyor.

sen git android modelini cal, windows phone dizaynini kopyala. sonra android-free diye espriler yap.

apple muminleri varken gerci koymaz.

abi böyle muhalefet yapılmaz. teknoloji bu , araklayarak gelişiyorsun işte.neutral zonedan izleyin bunları , taraf tutmaya gerek yok,bende android kullanıyorum .5c gayet güzel olmuş , renk kombinasyonu saçmalığı dışında , 16 gig 2 yıl kontrat 99dolar'a uçurur satışları , acaba tr de unlocked ne kadar olucak.
altın rengi 5s mükemmel bi hamle , görgüsüz öküzleri kaşındırıcak

ben android kullanmiyorum.

teknolojiyi arakladigindan bahsetmedim ki.

neise bu mobile fanbois tartismalarina hic halim yok artik sdf.

fanboi tartısması değil , sunduğun argüman absürd :D
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh.

l3l

Jobs zamaninda 900 dolarlara cikan hisseler, olumunden sonra Apple'in degisen kopyaci vizyonuyla birlikte yari yariya indi.

Yatirimcilar sizin gibi dusunmuyor fanboylar.
Sosyal ağlarda paylaş

behran said:

bu işlemcileri ipad de kullandılarsa konsolların canına okurlar.. hele bu hızla gelişimlerini düşünürsek her sene yeni playstation çkması gerek

hiçbir boka yaramaz, sebep gayet basit , ipadde oyun oynamayi secen kitlenin neredeyse %90 i casual puzzle oynamakta, touchscreenin user experience bakınmından oyun genrelarında kurtardığı tek tür. yani sen gtx titan koy ipade gene bi bok değişmez , dokunmatik ekranda anca puzzle ve sikko koşan oyunlar ,bunlar dışında herşey leş , fpslerde dahil , belki strateji falan ilerleyen zamanda.

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

steve'den sonrasini ancak fanboiler elestiremez yalniz

edit; baya fanboi varmis hepinize laf yetistiremicem sorry.

fanboylukla ne alakasi var ? ben yillardir android kullaniyorum..

gorunen koyede klavuz gerekmiyor ama. yani bir seyin iyi oldugunu kabul etmek fanboyluk degil her zaman.

iyi iste su cikan alet.
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

Korax said:

lel, öyle bi argumanla cikacaksak mevzu bastan gg zaten. Ozaman butun akilli telefonlar apple kopyasi da diyebiliriz. Iphone cikana kadar gunumuz smartphone mantiginda isleyen smartphone varmiydi piyasada? peh.

l3l

Jobs zamaninda 900 dolarlara cikan hisseler, olumunden sonra Apple'in degisen kopyaci vizyonuyla birlikte yari yariya indi.

yatırımcılar su an apple hisselerini topluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

moriarty said:

ama bıktım şundan

STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI

AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI

Steve Jobs god tier vizyona sahip olan biriydi. Bi zahmet fark olsun.

god-tier vizyonu olan ve uzun zamandır öleceğini bilen bir adam zaten 10-20 yıllık değil 1 yıllık plan yapmıştır emin ol?!?
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

unity said:

Korax said:

l3l

yatırımcılar su an apple hisselerini topluyor.

tam bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Turk genci.

https://www.google.com/search?q=aapl
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

unity said:

moriarty said:

ama bıktım şundan

STEVE JOBS ÖLDÜ ŞİMDİ GÖRÜCEZ APILI

AY JOBS ÖLDÜ APPLE SIÇTI

Steve Jobs god tier vizyona sahip olan biriydi. Bi zahmet fark olsun.

god-tier vizyonu olan ve uzun zamandır öleceğini bilen bir adam zaten 10-20 yıllık değil 1 yıllık plan yapmıştır emin ol?!?

fazla SAW izleme evlat. butun seri bitti mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...