Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

behran

Öne çıkan mesajlar

mesele zaten adamlarin uretimi yetistirememeleri yuzunden genelde urunu tek tutmalari. onlarda hakli aslinda bir cok model ve olcu yerine tek tekil ve daha cok kontrol.

ulan bende dunyanin en buyuk sirketlerinden birinin yoneticilerini elestiriyorum :D

bilmiyor zaten onlar, oylesine gokten leylek getirdi beyin yok goremiyorlar :D

pardon.

neyse apple buyuttugunde gorusiciz.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

5i cikardilarinda en buyuk reklamlari icon list 1 adet daha uzadi müthiş! falan gibiydi. ekran 15" olsada bundan oteye gecemez su haliyle bence. bariz değişiklikler getirmedikleri surece ipad den farki olmayacaktir cikan aletin

3 ay bi apple urunu kullan sadece ondan sonra hesaplasalim sdg
Sosyal ağlarda paylaş

suç ve suçlu kavramı baya göreceli bir şey. türkiye'den biliyoruz bunu en iyi.

big brother mevzusuna hızla gidiyoruz.

ki bir de asıl mevzu bu sensörün insanların isteği dışında çalışıp o telefonu kullananların parmak izlerini bir merkezlere yollaması falan tehlikesi de var. konu apple olunca ben bunu bile beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Black_Lupin said:

5i cikardilarinda en buyuk reklamlari icon list 1 adet daha uzadi müthiş! falan gibiydi. ekran 15" olsada bundan oteye gecemez su haliyle bence. bariz değişiklikler getirmedikleri surece ipad den farki olmayacaktir cikan aletin

3 ay bi apple urunu kullan sadece ondan sonra hesaplasalim sdg

2ay kadar 4s kullandim yakin zamanda bana gore degil abi. dandik dedigin bu s3le yapabildiklerimin yarisini yapamadim. kotu degil 3.kullanici icin birebir guzel falan ok.. ama bana gore degil. gta 3 ten cikip nfs2 ye girmek gibi geldi direk limitledi beni.

kullanana saygim sonsuz urunuede keza oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

2ay kadar 4s kullandim yakin zamanda bana gore degil abi. dandik dedigin bu s3le yapabildiklerimin yarisini yapamadim. kotu degil 3.kullanici icin birebir guzel falan ok.. ama bana gore degil. gta 3 ten cikip nfs2 ye girmek gibi geldi direk limitledi beni.

kullanana saygim sonsuz urunuede keza oyle.

yok yok, iyi valla bak iyi dfgsw
Sosyal ağlarda paylaş

iphone 5 den 5s e fazla bir degisiklik yok. ayni olculer ayni ekran ayni kamera f 2.0 olmus, pil omru artmis. bu kadar. islemci vs artmistir ama genel anlamda tissss..

5c ise ucuz yollu iphone da sadece cin icin hazirlandi gibi bir rivayet var ama sanmiyorum pek.

acikcasi yarinin bombasi ucuz yollu iphone 5c bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...