Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Onemi yok abi. Ben de 5" isterdim de, onemi yok yani. Sikko galaksileri gordukten sonra her aksam yatmadan once jobs un ruhuna elhamdulilla suphaneke okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 esh istiyorum cidden.. android eko sistemi baydi ama o ekran boyutu simdilik geri durmama sebep. dar geliyor bana bir ikon siralik daha genislese tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 5 inch de istemiyorum ben sanirim 4.3 dedigim.. hadi max 4.5.. yemin ediyorum jobs su olcuyu kabul etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 jobs a kalsa 3.5 kullanıyordunuz daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 6yi yaparken muhtemelen 2 degisik ekran buyuklugu ile 3 farkli model getirecekler. Bi boyle heyvan gibi 4.7" , bi klasik 4", bi ucuz 4" Boyle bir planlama olursa yine dominasyon gelir tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 direkt 6 büyür 6c küçük kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Modelleri 3 lemeleri lazim ki elde kalan 5 leri ufak modifikasyonla 6c diye okutsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 mesele zaten adamlarin uretimi yetistirememeleri yuzunden genelde urunu tek tutmalari. onlarda hakli aslinda bir cok model ve olcu yerine tek tekil ve daha cok kontrol. ulan bende dunyanin en buyuk sirketlerinden birinin yoneticilerini elestiriyorum :D bilmiyor zaten onlar, oylesine gokten leylek getirdi beyin yok goremiyorlar :D pardon. neyse apple buyuttugunde gorusiciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Uretim yetisir her turlu ya onemli olan foxconn da foxconn dememeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ne desin abi adam başka said: Foxconn'un , Asya, Avrupa ve Güney Amerika'da çok sayıda fabrikası vardır. Ve bu fabrikalar dünya tüketi elektroniği piyasasının % 40'ını üretmektedirler. öh öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Yaff bu parmak izi okuyucu sadece güvenlik amaçlı mı? Yoksa başka kullanım amaçları olacak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 o sistemin açığını falan bulsalar sıçarız yalnız. parmak izi kötü niyetli insanların eline geçebilir. belki de apple'la anlaşmıştır bile fbi falan. parmak izi kullanıldığında suçlunun yerini tespit etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Parmakizini sadece tus kilidi icin koymazlar heralde, illaki markete girerken, ödeme yaparken vs. entegre ederler. Bi de net cia fbi falan el atar o ise, daha buyuk kolaylik olamaz heralde heriflere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Black_Lupin said: 5i cikardilarinda en buyuk reklamlari icon list 1 adet daha uzadi müthiş! falan gibiydi. ekran 15" olsada bundan oteye gecemez su haliyle bence. bariz değişiklikler getirmedikleri surece ipad den farki olmayacaktir cikan aletin 3 ay bi apple urunu kullan sadece ondan sonra hesaplasalim sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 nsa olaylarından sonra parmak izi kullanmak(td) anasını sattığım nsa olayıda pamuk ipliği gibi sökülüyor zaten, en son şifreli güvenlikli tüm bağlantıların kırıldığı/arka kapısı olduğu falan söyleniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahmedinejad said: o sistemin açığını falan bulsalar sıçarız yalnız. parmak izi kötü niyetli insanların eline geçebilir. belki de apple'la anlaşmıştır bile fbi falan. parmak izi kullanıldığında suçlunun yerini tespit etmek için. suclu isen kullansinlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 suç ve suçlu kavramı baya göreceli bir şey. türkiye'den biliyoruz bunu en iyi. big brother mevzusuna hızla gidiyoruz. ki bir de asıl mevzu bu sensörün insanların isteği dışında çalışıp o telefonu kullananların parmak izlerini bir merkezlere yollaması falan tehlikesi de var. konu apple olunca ben bunu bile beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Valla olurmu olur, netekim bbg'ye dönmus haldeyiz zaten haberimiz yok sdssf hersey beklenir bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Korax said: Black_Lupin said: 5i cikardilarinda en buyuk reklamlari icon list 1 adet daha uzadi müthiş! falan gibiydi. ekran 15" olsada bundan oteye gecemez su haliyle bence. bariz değişiklikler getirmedikleri surece ipad den farki olmayacaktir cikan aletin 3 ay bi apple urunu kullan sadece ondan sonra hesaplasalim sdg 2ay kadar 4s kullandim yakin zamanda bana gore degil abi. dandik dedigin bu s3le yapabildiklerimin yarisini yapamadim. kotu degil 3.kullanici icin birebir guzel falan ok.. ama bana gore degil. gta 3 ten cikip nfs2 ye girmek gibi geldi direk limitledi beni. kullanana saygim sonsuz urunuede keza oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 keşke tüm parmaklarımın izleri fbi, cia ve nsaya gitse. amerika tüm tehlikerden koruyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Black_Lupin said: 2ay kadar 4s kullandim yakin zamanda bana gore degil abi. dandik dedigin bu s3le yapabildiklerimin yarisini yapamadim. kotu degil 3.kullanici icin birebir guzel falan ok.. ama bana gore degil. gta 3 ten cikip nfs2 ye girmek gibi geldi direk limitledi beni. kullanana saygim sonsuz urunuede keza oyle. yok yok, iyi valla bak iyi dfgsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Yarın çıkıyor mu şimdi takip eden var mı son durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Resmi olarak aciklandi etkinlik, cikiyo yarin da ne cikiyo belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 iphone 5 den 5s e fazla bir degisiklik yok. ayni olculer ayni ekran ayni kamera f 2.0 olmus, pil omru artmis. bu kadar. islemci vs artmistir ama genel anlamda tissss.. 5c ise ucuz yollu iphone da sadece cin icin hazirlandi gibi bir rivayet var ama sanmiyorum pek. acikcasi yarinin bombasi ucuz yollu iphone 5c bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hali hazırda iphone'u olanlar icin yarın bi halt yok bence de device olarak. ios7 var heyecanlandıracak sadece. o da yarın release olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar