Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yalan olunca garantisi devam ediyosa değiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ankara'da olmuyormuş. benim telefonu da giden birisine vereyim buradan benimkini de değiştirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 O değilde 6 ne zaman çıkıyor onun haberini verin. Telefonum haşat oldu 6'yı çıktığı gibi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ekim sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 olm valla viral yapmıyorum emek harcadık bi kaç bilgi derledik belki işinize yarar diye koyuyorum. arkadaşla bi firma altında böyle arada videolar falan çekip yayınlayalım a başladık. iPhone 6 hakkındaki ıvır kıvır bilgileri ve genel olarak 3-5 bişi tartıştık. iyisiyle kötüsüyle garip bişi oldu izlemek isterseniz şöyle aşağıya bırakayım. Pat diye koymayalım da isteyen baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar