Sthilaryon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 elimde nvidia fx5200 128mb ddr 64bit bir ekran kartı var. oyunlarda şu tip sorunlar yaşıyorum, menulerde akışkanlığın azalması, detayların açıldığı zaman oyun performansının düşmesi(abartılmamasına ragmen), görüntü akışında netlik değil kare görüntü gelmesi, örneğin nfs 2 de yol görüntüsü 64mb mx440 ekran kartında çok net olmasına ve akışkan olmasına rağmen kareleri resmen sayabiliyorsunuz ekran kartımla oynadığımda, problem hakkında bir diğer bilgisayarda nvidia nın sitesinden 66,93 versiyonlu driver ile sorunu çözdüm aynı ekran kartı var bu dediğim makinada ve çok yüksek performans elde edebiliyorum. Sorun şu olabilir dediğiniz ve bir çözüm yolu önerebilirseniz çok sevinirim. Hepinize çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ..[signature][hline]www.alternate-pk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 anlıyana kadar 10 kere okudum. devrik olmuş baya :D diğer denediğin bilgisayarla şimdiki makinenin herşeyi aynımı? grafik ayarlarını fln "dinamik" den "uygulama" ya getirirsen görüntü kalitesi artabilir.. antisotropplak fln (yazamadım işte öyle bişi) açmayı denedinmi? fssa? (kenar yumuşatma) . bunları dene bi. fps azalıcaktır ama götrüntü güzelleşir. bu arada son patchler 98/me de çalışmaz.. (hani yanlışlık yapma :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben far cry'ı en yüksek değerlerde oynadım fx5200'ümle :) hiçbir sorun yaratmadı gayet başarılır. bence işlemci veya ramden kaynaklanan bir sorun olabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 86) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dogru driver'i bulman lazim bendede sorun vardi sendeki gibi ama hallettim bilgisayarimin derinliklerinde olan bir driver ile.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar