prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Şimdi sana dedilerki; 1 tane jip 1 tane performans arabası (stock olacak modifiye olmayacak) bi de 1 tane keyif arabası seç deseler sen neleri seçerdin? mümkünse Türkiye'de şuanda bulunan ve satılan arabalardan söleyip uçmazsak süper olur :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Jip Cayenne Turbo Performans DB7 Vantege Keyif 300c Hemi[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Agzinin tadini biliyosun eheh hepsinin en iyilerini yazmissin ben de bunlari secerdim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Pffffffffffffff[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 *Cayenne Turbo *M5 *645 cabrio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: prozzak, 07 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Şimdi sana dedilerki; 1 tane jip 1 tane performans arabası (stock olacak modifiye olmayacak) bi de 1 tane keyif arabası seç deseler sen neleri seçerdin? mümkünse Türkiye'de şuanda bulunan ve satılan arabalardan söleyip uçmazsak süper olur :P beyler nişantaşı paticik şubesi degil bura ehem[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Jip: Nissan Pick-up Rally Raid Performans: Lancia Delta EVO II Keyif: Alfa Spider Veloce (90-94) Komik olan aralarında en ucuzunun performans aracı olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 [signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 her erkegin vardir boyle 3-5 arabalik[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kardeş öle bi sölemişinki uçsakta zaten bu tip arabaları seçicez :D jip olarak volvo nun suv u. (modeli aklıma gelmedi 70 li bişeydi sanırım :D ) performans olarak mercedes SLR (800.000 € çok uçmuyor değil mi?) keyif '59 Chevrolet Impala Cabrio (kırmızı olursa daha makbul)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: DynamicK, 07 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki: said: prozzak, 07 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Şimdi sana dedilerki; 1 tane jip 1 tane performans arabası (stock olacak modifiye olmayacak) bi de 1 tane keyif arabası seç deseler sen neleri seçerdin? mümkünse Türkiye'de şuanda bulunan ve satılan arabalardan söleyip uçmazsak süper olur :P beyler nişantaşı paticik şubesi degil bura ehem ne yapsam yaranamıorm kardeşim.[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 touraeg (450 beygir) bugatti veyron keyif arabası olarak cl 55 amg :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Jip Infinity FX45 Performans Blitz Nissan Skyline GTR R348(850hp) Keyif Bmw 760Li[signature][hline]Snowboy[Bu mesaj sbora tarafından 07 Aralık 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 performans:Bugatti Jip:İnfiniti Keyif:bMW 7 SERİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "Fazla ucmayin" denen bir yerde Maybach koymak da ilginc olmus tabi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Turkiye'de satilan demis yukarda, bugattiler 2005te basliyor yurt disinda.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Performans:Ferrari (ENZO) Jip:İnFİniti Keyif:BmW 7 SERİSİ uÇtum geçens efer neolcak al bunu yazdım şimdide yane rahatlaemi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: sbora, 07 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Jip Infinity FX45 Performans Blitz Nissan Skyline GTR R348(850hp) Keyif Bmw 760Li kombonu son derece basarisiz buldum. infinity ile daga tasa cikamazsin, ger turlu yolda koenigsegg im ile seni gecer iken maybach imle hem metre daha uzunum, pek daha performansli ve prestij sahibiyim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: hakan053, 07 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: *Cayenne Turbo *M5 *645 cabrio Bmw rulaz tabiki heryerde[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: sbora, 07 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Jip Infinity FX45 Performans Blitz Nissan Skyline GTR R348(850hp) Keyif Bmw 760Li Valla iyi hoşta skylineı bende seferimde sorun türkiyede o arabayı kullanamazsın :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: _Mordrac_, 07 Aralık 2004 23:57 tarihinde demiş ki: Turkiye'de satilan demis yukarda, bugattiler 2005te basliyor yurt disinda. gaza geldim 3te 2 tutturdum ama hihuahah baktm skyline filan o zmn deiştiriorm touareg gaz arabası olarak cem yılmaz ın enzosu :D ( enzo gelir heralde yakında ) cl 55 amg türkiye de performans arabası yok yauw :/[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Infeqted, 08 Aralık 2004 02:10 tarihinde demiş ki: kombonu son derece basarisiz buldum. infinity ile daga tasa cikamazsin, ger turlu yolda koenigsegg im ile seni gecer iken maybach imle hem metre daha uzunum, pek daha performansli ve prestij sahibiyim inifiniti yi şehir için sölemiştim dağ tepe diosan Dodge Ram Power Wagon gerçi dingil aralığı biraz uzun ama olsun turkiyede bulunan araba demiş o zaman ben performans hakkımı skyline dan Bmw M5 e çeviriyorum Ayrıca fazla uçmayalım demişler o yüzden 1 milyon euro bulursan banada bi maybach al beraber bineriz...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende m5 diorm yauw zaten autoshow da beğendiim sipariş werdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Jip : Cadillac Escalade Performans : Lamborghini Gallardo (uçtuk biraz) Mitsubishi Lancer Evo8 de olabilir. Keyif : Chrysler 300 C Hemi Touring[signature][hline]i love this game!tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 preformans ve jip e bişey demem ama '59 model impalanın vericeği keyfi başka hangi araba verebilirki yahuu :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar