Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuya bak nerelere gelmis :) Bazi arkadaslar bes demisler. Yaklasik 2 senedir ING 'den devam eden bir bes uyeligim var. Aslinda bu konuyu acma amacim sizden fikir almakti yatirim yapan arkadaslar yatirimlarini nasil yapiyor, nerede degerlendiriyor. Su siralar kafam biraz karisik 3-5 kurus kazanip biriktirmek icin bir yerlerimizden ter akiyor elimde ki 3-5 kurusu altina mi yatirsam diye dusunuyorum. Aranizda ulen parasiyla hava atiyor falan diye dusunenler olabilir yok oyle bir sey :) Sadece fikire ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Valla ben paramı biriktirip bakkal açmayı düşünüyorum. Ekmek satarak zengin oluyor etrafımdaki insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 BabacumMostors said: Her ay kenara 200-300 atabiliyorsanız bes e girin şu işi değiştirim de girecem bu olaya. şirket de maaşın %3 ünü ödüyor ek olarak. oh mis. gerçi değiştireceğim şirkette var mıdır bilmiyorum. kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 BabacumMostors said: Her ay kenara 200-300 atabiliyorsanız bes e girin bes ne? özelemeklilik sigortası felan mı? Ben yakında patlıyıcak ekomonik kriz'e kadar dolar veya euro'yu daha mantıklı görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bireysel emeklilik sigortasinin kisaltmasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bes yatırın ama paranızla siz ilgilenmiyorsanız fonlarınızı siz degerlendirmiyorsanız hiç bir şey kazanamazsınız. Tüm fonların degişimi ile siz ilgileneceksiniz. Girdiginiz firmalar hiç bir şey yapmıyorlar. Benim besim var. artı bes dışında altın ve euroya yatırıyorum. artı iki evim ve bir arabam var. birde aileden ilerde gelecek evler var. en iyi yatırım arsadır aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Sola yatirim yapiyorum, sagda cok egreti duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 o devlet katkısına hiç güvenemiyorum ben, 30 sene sonra paramız aynı oranda değer kaybedicek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 aynen 30 yil icinde trde devalüasyon olmayacaginin kimse garantisini veremez. hele suan ki cari acik seviyesiyle az da olsa hala öyle bir risk var.. bir gecede bütün tasarrufun yüzde 30u 40i gidebilir yani paran tlde olacak cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 kansere yatirim yapiyorum, 5 sene icinde meyvelerini kemolamaya baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ben vucuda yatırım yapıyom hacı, acil para lazım olursa kullanırız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Laorx said: o devlet katkısına hiç güvenemiyorum ben, 30 sene sonra paramız aynı oranda değer kaybedicek gibi geliyor. Devlet katkısının tamamını almak için 10 yıl ödeyip 56 yaşını tamamlaman lazım. eski sistem daha iyiydi. vergi indiriminden geriye alıyordun süre yoktu bekleme yoktu. Burada devlet kendisine ek gelir kapısı yarattı. birde rte nin süper dedigi şey 3 yıl yaşamıyor. Besi övmeleri pek hayra halamet degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ben bu ara sadece bitcoin alıyorum. hepinize de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bitconi nerden alıyorsun? Bide yakın dönemdeki fiyatları takip edebileceğimiz bi chart falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 https://www.mtgox.com/ buraya üyeliğim var. aldığım gibi satıyorum da ticaretini yapıyorum yani. gerçi daha satmışlığım yok. currency e de buradan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Market izleme olarak burasi guzel: http://bitcoincharts.com/markets/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Benim yaklaşık 2 senedir ING Bireysel Emeklilikten devam eden üyeliğim var. 2 sene içerisinde bana 2.500 TL katkısı oldu. Ödemelerim her ay 199 TL. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Varlığımı yokluğumu kiraya veriyorum. Birkaç aya da sokaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bitcoin olayına dikkat edin, http://www.reddit.com/r/bitcoin'de biraz araştırın, olası şeylere önlem alın. aklıma ilk gelen şey, bitcoin'de aşırı dalgalanma olduğunda, mtgox vs alım-satımı tamamen durduruyor olması ve oldukça sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 borsa yapıyorum bir de öbür tarafa götüremeyeceim için paramı harcıyorum hesabıma göre mezara 100bin tl götürebilirim onun yerine hayattayken paraya kıyıp harcamayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 önceden çok cimriydim pintiyidim bir radar cezası yedim hayat felsefem değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Valla bir bank job yapasım var ama hadi hayırlısı bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Livered said: Laorx said: o devlet katkısına hiç güvenemiyorum ben, 30 sene sonra paramız aynı oranda değer kaybedicek gibi geliyor. Devlet katkısının tamamını almak için 10 yıl ödeyip 56 yaşını tamamlaman lazım. eski sistem daha iyiydi. vergi indiriminden geriye alıyordun süre yoktu bekleme yoktu. Burada devlet kendisine ek gelir kapısı yarattı. birde rte nin süper dedigi şey 3 yıl yaşamıyor. Besi övmeleri pek hayra halamet degil. Bu bireysel emeklilik olayı epey zamandır (2002) yurtdışında olan bir şey. Türkiye'de bu kadar kritize edilmesinin sebebi ülkenin ekonomisinin patlamaya müsait olması mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 deepfreezede 6kavanoz var nolur nolmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar