Scar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Millet sizce istanbul icin en iyi spor araba en hizli kacan spor araba hangisi?(abartmayin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Peugeot Partner 1.3 HDI :) Ilginc soru, saka bi yana Type-R olabilir mesela?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 08 Aralık 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 modifine gore deişir bence..... Abartmayın dıosunda ıstde abartılması gerek suruyle araba war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 gayet en küçüğünden olacak sonuçta trafik içi karman çorman cepleri gördüğün anda dalmanı sağlayacak panter misali şeyler olmalı. efsane 106 gti.dir citroen saxoda iyi kaçar.clioda seri bi araba.bide onun gibi burnunu fırlatan bi araba daha gömedim ufak sınıfta.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 valla 106gti iyi hoşta potansiyel tabut o araba yaa.Söle abarma dersen hmm bmw 3,30 derim[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 rs4 ün modena ya drag de eline werdiini düşünürsek rs4 :P ama rs4 görmedm heç rs6 gördüm bi tane[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mini Cooper S + JCW Kit[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Lotus Elise 111R... 0-100 5.2 sn ve 241 km son sürat... Ve Sadece 860 kilo :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 valla bana sorarsanız a&r 145 qua. deli makine.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yoksa banka flnmı soycan????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 heheh yok ya ne bankasi ben sadece orenmek istedim peugeot 106 cevabini bekliyordum ama arkadas potansiyel tabut demis ne demek bu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hehe 106.yı ben dedim ödül ne?:P potansiyel tabuttan kasıt güvenlik ekipmanı eksikliğimidir acaba?[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 106da "düzgün kaza" yaparsan acayip yaralanırsın. "Pis kaza" yaparsan ölürsün. Tabutluğu buradan ileri gelir. Güvenlik ekipmanının az olmasının yanı sıra, araba aşırı hafif ve ufaklığından dolayı ezilip parçalanması kolay. Sadece 40km ile bir kamyona arkadan çarp, çıkamazsın o arabadan. Tecrübeyle sabittir (Arkadaş ölmedi ama sıkıştı arabada, direk ön ezildi konserve oldu). Yerinde durmuyor, çok sakat araba, hayatta binmem diyeyim, korkuyorum ufak arabalardan.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abartırsak Lamborghini Gallardo abartmazsak mitsubishi lancer evo8 daha mütevazı takılırsak alfa 147GTA[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 s2000[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 +1[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 reno broadway 92 93 model arası süper şehir içi için[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 golf gti forever.... başka düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 golf gti agır[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar