kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 30 Ağustos cumaya denk geliyormuş. bu 3 günü biraz kafa dağıtmak için kullanmak niyetindeyim. 3 günlük tur yapan bir sürü firma var. bunlardan önerebileceğiniz var mıdır? (folklorik, deep nature vb) 3 gün için nereyi önerirsiniz? benim aklımda bozcaada var ama çeşitli alternatifler mevcut turların sitelerinde. (iğneada, gökçeada, assos vs) amaç biraz denize girip biraz kafa dinlemek. belki biraz da fotoğraf çekmek. bi kaç arkadaşla ya da tek başına çıkacağım duruma göre. tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Yazık lan insanlar 3 günlük tatil peşinde eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 safranbolu-amasra gerçi sonbaharda (29ekim'de mesela) daha güzel olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Fin öğrenci misin yoksa fabrikatör çocuğu musun? biz çalışanlar her fırsatı değerlendirmek isteriz, özellikle istanbul gibi stresli bir yerde yaşıyorsan. xaty abi oralara gittim ya 2-3 kez. gitmediğim bir yeri tercih ederim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Yok istanbulda çalışıyorum normal bi zamana yapamıyor olama üzüldüm suna bi cuma işe gitme yap yani şunu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Lan olm dizin ne alemde? Geziye çıkabilecek misin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Fin iznim olduğu halde ameliyat olduğumdan kullanamadım çünkü ancak ay sonuna toparlayabileceğim kendimi. yoksa istediğim cumayı alabilirim sdfsd Mr_Hand valla salı fizik tedaviye gidecem bi bakalım, ay sonuna kadar epeyce olurum muhtemelen. şu an da pek sıkıntı yok da dikkat etmek gerek. hem zaten çok gezmem ya turda, dinlenme ağırlıklı arıyorum daha çok. bozcaada da ideal gibi onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar