feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 sezonu bitirdim az önce. bu sezon çok güzeldi, 3. sezondan çok daha iyiydi hatta. CO'lardan tek beğendiğim adamın da dbag olması kalbimi kırdı bu arada. s04e12'de baya üzüldüm ben bir de. (ağladığımı söylemekten utandım. swh.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Geçen hafta İngilteredeyken Türkçe alt yazı seçeneği ile beşinci sezon vardı. Aa iyi gidince izlerim demiştim. Dün oturduk baktık bizde yokmuş. Alt yazısı tamamlandıktan sonra ne bekliyor ki netflix yayınlamak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ciktigi gun dertsiz tasasiz korsanladiydim. sezonu pek tutmadim. iyi yanlarini kotu yanlari notrlemis. jenji kohan standart resetini atmis. gelen karakterler gidenlerden daha iyi ama boo'nun olmamasi uzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bu sezon da tırt. bırakma zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 yarın geliyo yeni sezonu bi cirpida izledim 4sezonu gecen hafta 50dakka olmasina ragmen bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar