goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sanal kart ile hiç bi filehosterdan üyelik alamıyorum lan, bakiye de var ama geri düşüyor. 3dsecure sayfasına gelip gelip transaction not successful diyor. RG, UL, Ryu falan hepsi patladı. Banka bunları abusive firmalar diyip kafasına göre bloklamış olabilir mi? bu yaştan sonra torrente falan başlayamam, fistan fede class mesajlar illa atacaksanız da hakikaten komik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yanlış yere açtım veya fapfapçının çığlıklarına kimse aldırış etmedi ok paticik. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Torrente laf etmişsin. O yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Sanal kartı paypal e ekledim ben oradan da malum bir sıkıntı olmuyor.. Gerçi en son bu şekilde alldebrid i kullanıyordum ben.. Ayrı ayrı üyelik almadım yıllardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 normal kredi kartını da paypal'e verebilirsin.Türkiye'de müşteri hizmetleri falan da var hatta çokta ilgililer bi problem olmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar