erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 selamlar, DSLR setimin taşıma zorlukları artık illallah getirdi bana, dışarı çıkarken makineyi ve lensleri eskisi kadar sık taşımamaya başladım, en sonunda da m43 sistemlere geçme kararı aldım. olympus pen'lere göz attım, e-pl5 ya da e-pm2'den birisini alacağım yanına da 20mm f1.8 prime lensle beraber. merak ettiğim patide var mı aynasız makine kullananlar, dslrdan bu tip makinelere geçip deneyimlerini paylaşacak olanlar vs. fikirlerinizi merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 çıktığından beri dalış için nex7 kullanıyorum. 18-55 dalış için, dışarıda 50mm 1.2 nikkor. diğer aynasızlara göre oto focus lens çeşidi az. ancak adaptör ile sınırsız lens kullanabiliyorsun. focus peaking özelliği sayesinde manual lensler hiç sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 focus peaking her micro4/3'de var mı? yoksa sony'ye özel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sony e özel biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar