Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 reampage said: Valeron said: 5 gün çok erken.verme kararı açısından doğru bişi ama işin vicdani boyutu da var. bizim golden geleli 2 hafta oluyor son zamanlarda çok kuduruyor hatta elimi yardı dün.annem'in enfeksiyon riski var ısırırsa yara oluşursa.buna rağmen dün illallah edip birini bulalım verelim dedik ama yok kıyamıyoruz vermeye falan.sonuçta biz sahiplendik parasız aldık en kötü alırken vermeyi gözden çıkarttığımız para ile güvenilir bi eğitim yerine göndermeye karar verdik,şayet 3 ay'lık olunca da düzelmez ise.(şu an 2 aylık) neticede yavru köpek bebek gibi bişi,bakımı kolay değil muhakkak. ben 1 ay sonra İng. gidicem mastera,hatta yurt kabul etse yanıma almayı bile düşündüm ama vermek çok zor abi.çok zor yani.ellerimle beslediğim beni görünce sevinçten kuyruğu durmayan bi hayvanı vermeyi vicdanım yedirmiyor. Ha oldu ki vermeye karar verdik diyelim,bunun tek sebebi annemin zarar görmemesi adına olur ki annem bile bu riski bilmesine rağmen verilmesini doğru bulmuyor. Bilmiyorum çok zor bişi yani.En kısa sürede geçeceğine inanıyorum bu durumların.Onun ısırma çabalarının oyun olduğu çok aşikar zira istese o dişlerle parmağımızı kopartır çok net.Ama oyunun bu şekilde olmaması gerektiğini bi şekilde anlatmamız gerek,o şekli merak ediyorum bende işte 1 sene abi çekicen hazır edin kendinizi, 8-9 aydan sonra durulmaya başlıyolar 1 sene sonra iyice efendi oluyorlar 2 yaşındandan sonrada zaten bırakma şansınız yok, o yüzden golden cinsi bir köpek bakmak isteyen biri her zaman 1 yaşından büyükleri evlat edinmeli hem o bebeklik eziyeti yok hemde zaten kopek sevgi yumağı 1 yaşıdnan sonra bile hemen bağlanır eğer ilgini sevgini verirsen. Olay budur, kedilere alışmış bir aile olduğumuz için eğitimsiz köpek bakımı ağır geldi kısacası. Ha bu arada 33 ve 36 yaşında iki kız arkadaşım var o konuyla ilgili bir sıkıntım yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 biraz daha bahsetsene onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 lan millet bir tane bulamiyor. niye ikitane grup mu var yoksa keyfine göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 http://galeri3.uludagsozluk.com/138/facepalm_227785.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kendinden sırasıyla 21 ve 24 yaş büyük 2 kadınla çıkmak zor olmuyor mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Fin said: Rot sokağa atılmaz diye bişi mi var abi bi hata yapmış farkına varmış niye bu kadar üstüne gittiniz ? böyle demek istemedin bence. köpek sokağa atılmaz çünkü kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Yok rot diye sokağa atmadı dendi ona söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 evet saçma gelmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bu argosun tüm konular niye böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tapinak kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 beyni yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar