uk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 video çekerken odağı bir türlü ayarlayamıyor ekranda bir yere dokunuyorum fakat ona da tepki vermiyor :/ çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 şöyle bişey varmış https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10302032_649347368492601_2303542854609140071_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bugün KitKat update'ini yaptım sonunda, yapmaz olaymışım, lanet ettim. RAM kullanımı artıyor, vazgeçilmez olan bazı programlar (DNSet gibi) de çalışmamaya başladı. Stock ROM'a dönmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 dnset yerine dnswitch kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 cihazı 1 haftadır kullanıyorum , kamera,pil,hız vs herşey çok güzel.yalnız çok sinir bozucu bir problemim var. Kiminle konuşsam sesin çok boğuk geliyor,sesin anlaşılmıyor gibi cevaplar alıyorum. Tüm update ler vs yapıldı.Ayarlardaki voice enhancement hem açık , hemde kapalı olarak denedim. bu sorunu yaşayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 PrudenT said: dnset yerine dnswitch kullanabilirsin KitKat'ta netcode ile alakalı degişiklikler oldugundan JB'de çalışan yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor. Ben de aslanlar kaplanlar gibi çalışan Stock JB'yi yeniden yükledim telefona, çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dnswitch çalışıyor kitkat kullanıyorum ben de sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bende 3Gde calismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 20C update i geldi bana bugün. yüklüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 şimdi baktim bana da gelmis. yay :) 20 d gelse de tam şukela olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oha 20d mi var bir de? 20C de ne değişti peki? 20D de neler gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi 20c kucuk bi update zaten. bug fix vs vs pil iyilestirmesi. en buyuk olayi knock code 20d bunun 10 kati falan boyut olarak. g3ten hallice oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 beyler http://www.fly-phone.com/ bu ne ? bilen biri topiğini açabilri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 beyler benim sağ köşeye yakın ekranın 3te1ine kadar inen zar zor farkedilen bi ışık hüzmesi iniyor. ne zaman oldu bilmiyorum. zar zor farkediliyor ama yoğunlaşma yayılır diye korkuyorum. garanti kapsamında bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya pili çıkmayan android telefon da, telefon kitlenince ne yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 power a 10 15 sn basılı tutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ya bu telefonda FM radyoyu aktif edebileceğimiz bir yöntem var mı? custom rom mu yüklememiz gerekiyor illa ki? telefonda root vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bi de kitkat sonrasında pil daha hızlı tükeniyor gibi. bi factory reset atacağım galiba telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 alet 3310a kafa tutacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 telefonu arada bi açıp ekrana mı bakıyon abi? hiç arayan soranın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bütün hafta edge'de kullanmış şimdi hava olsun diye 3g ye almış çakaal :) şaka biyana bende de var g2 ağır kullanımda bile 37 saati görüyor abartısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ekran suresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 photographer said: bütün hafta edge'de kullanmış şimdi hava olsun diye 3g ye almış çakaal :) şaka biyana bende de var g2 ağır kullanımda bile 37 saati görüyor abartısız lan ben bişe yapmadığım halde ve wifi bağlı olduğu halde o kadar gitmiyor belki. nası bi ağır kullanımdan bahsediyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2 saat 3g hotspot olarak 1 saat oyun (genelde trial frontiers oynuyorum çok cpu harcadığı söylenemez) 1 saat instagram facebook twit toplamda 3 saat ekran saati muhtemelen akşamına 30 küsür saatin sonunda %15-20'e gelmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ekranın sol üst tarafında hafif kalın bi çizgi halinde sarılık var bende ya. servise mi versek? bi de telefonu versek kaça gider 2.el? telefoncu 700 e alırım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar