Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün KitKat update'ini yaptım sonunda, yapmaz olaymışım, lanet ettim. RAM kullanımı artıyor, vazgeçilmez olan bazı programlar (DNSet gibi) de çalışmamaya başladı. Stock ROM'a dönmenin bir yolu var mı?
Mesaj tarihi:
cihazı 1 haftadır kullanıyorum , kamera,pil,hız vs herşey çok güzel.yalnız çok sinir bozucu bir problemim var.
Kiminle konuşsam sesin çok boğuk geliyor,sesin anlaşılmıyor gibi cevaplar alıyorum.
Tüm update ler vs yapıldı.Ayarlardaki voice enhancement hem açık , hemde kapalı olarak denedim.
bu sorunu yaşayan varmı?
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

dnset yerine dnswitch kullanabilirsin

KitKat'ta netcode ile alakalı degişiklikler oldugundan JB'de çalışan yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor. Ben de aslanlar kaplanlar gibi çalışan Stock JB'yi yeniden yükledim telefona, çok mutluyum.
Mesaj tarihi:
beyler benim sağ köşeye yakın ekranın 3te1ine kadar inen zar zor farkedilen bi ışık hüzmesi iniyor.
ne zaman oldu bilmiyorum. zar zor farkediliyor ama yoğunlaşma yayılır diye korkuyorum.

garanti kapsamında bu değil mi?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
photographer said:

bütün hafta edge'de kullanmış şimdi hava olsun diye 3g ye almış çakaal :) şaka biyana bende de var g2 ağır kullanımda bile 37 saati görüyor abartısız

lan ben bişe yapmadığım halde ve wifi bağlı olduğu halde o kadar gitmiyor belki. nası bi ağır kullanımdan bahsediyon?
Mesaj tarihi:
2 saat 3g hotspot olarak
1 saat oyun (genelde trial frontiers oynuyorum çok cpu harcadığı söylenemez)
1 saat instagram facebook twit
toplamda 3 saat ekran saati muhtemelen
akşamına 30 küsür saatin sonunda %15-20'e gelmiş oluyor.
Mesaj tarihi:
ekranın sol üst tarafında hafif kalın bi çizgi halinde sarılık var bende ya. servise mi versek?

bi de telefonu versek kaça gider 2.el? telefoncu 700 e alırım dedi.
  • Yeni Oluştur...