bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 700 ne abi bence piyasada birine en az 900e falan rahat kitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 benim xperia z yalan oldu.yeni telefon almam lazım ama g2 ve nexus arasında kaldım.gideri var mı hala bu telefonların.android almam gerekiyor wp önermeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Tabi ki Nexus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nexus kaç 4 mü 5 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bütçeye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben nexus 5 düşünüyorum da 0 nexus 4 te 0 900 liraya buldum en düşük, 1100 lira nexus 5 istanbul bilişim de.çok fark var mı aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Batarya ömrü n4te bir nebze daha iyi, ama performans olarak n5 daha iyi tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nexus 5 > g2 > nexus 4 derim ben batarya ömrü önem sırasında en üstteyse her türlü g2 ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Türkiye'ye 4.4.4 güncellemesi geldi mi? 4.4.2 DNS olaylarını bozduğu için ona geçmemiştim, 4.4.4'te düzelmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 PrudenT said: nexus 5 > g2 > nexus 4 derim ben batarya ömrü önem sırasında en üstteyse her türlü g2 ama. g3 > nexus5 mi suan? bu arada 16gb olanından bahsediyorum(sanırım 2gb ram var 32likde 3mü öyle bişi) fiyat performans ne tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 asus'un telefonu al. fiyat perfonmans istiyorsan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Buna en iyi/sağlam kılıf hangisi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kozalak said: ekranın sol üst tarafında hafif kalın bi çizgi halinde sarılık var bende ya. servise mi versek? bi de telefonu versek kaça gider 2.el? telefoncu 700 e alırım dedi. hard reset atarken telefon ısınmıştı ve açılınca nedense %100 parlaklıkta açıldı, bi baktım sol üst köşe sararmış leblebi kadar falan soğudukça azaldı ama tam gitmedi.. buz dolabına koydum çok az bi iz kaldı ama açıp kurcalayınca telefon ısınıyor ve belirginleşiyordu.. bende soğuk halde hiç kurcalamadan götürüp satmıştım.. satacaksan böle bi çakallık yap sat. temmuzda 7aylık cihazı 850 ye satmıştım, bi de paraleldi galiba bimeksten alınma. Elten hızlı çıkarmak istiyorsan facedeki 2. el telefon gruplarına falan bi göz at/ilan aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 alıştım ben ya, çok takmıyorum. 1 sene daha kullanayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 cumartesi günü telefonumun yazılımını yükselttim. 140mb+8mb şeklinde 2 adet yazılım yükleyip kurdum. açıklamaları okumadım şunu bunu yaptı dedi ama neyse. telefonu ilk aldığımda (nisan 14) da yanlış hatırlamıyorsam büyüklüğünü 600mb'lık bi yazılım yükseltme yapmıştım. bakmadım ama kitkat'e geçtiğimi sanıyordum, ki hala öyle sanıyorum :) soruma gelince, cumartesi günü yaptığım bu yazılım yükseltmesinden sonra telefondan internete mobil ağ ile bağlanamıyorum. bu sıkıntıyla karşılaşan oldu mu aranızda? etkili bir çözüm önerisi olan var mıdır? internette airplane modunu açıp kapanması önerilmiş ancak o çözüm bende bir işe yaramıyor. ne yapmamı tavsiye edersiniz? ps: ayrıca birkaç kişinin bahsettiği ekranın sol üst köşesindeki ufak bir sarılık bende de mevcut. ufak bir yuvarlak. neden oluştuğu hakkında benim de bir fikrim yok zira daha 1 ayı dolmadan sanırım ortaya çıkmıştı daha gözüm gibi baktığım zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 APN silinmiştir muhtemelen eklemen lazım kendininkini google'da arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 eyvallah hocam, hallettim dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar