Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WCG Türkiye 2013: Starcraft 2 confirmed


Sleeep

Öne çıkan mesajlar

said:
StarCraft II’nin Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesi olduğunu göz önüne alırsak müthiş bir WCG Türkiye StarCraft II finalleri bizi bekliyor.

5-8 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan GameX Dijital Oyun Fuarı’ndaki WCG Türkiye Finalleri’ne ve WCG Türkiye StarCraft II Finalleri’ne katılmak için GameXNow’ı takip etmeye devam edin!


WCG 2012 Results
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Cyber_Games_2012
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slawn said:

60 tane aktif master -diamond varmı ki...


turnuvaya diamondtan aşşağısı giremez diye bir kaide mi var? adam bronze'dur goldtur eğlencesine girer olur sana bir ton adam. çok kişi olursa turnuvanın hızlı bitmesi için organizasyonu daha az maça çekerler. seri başı sistemide olmayacağı için ilk turda 2 master eşleşip tek maçta galip ortaya çıkarsa oldukça haksız bir sonuç doğar.

onun yerine geniş bir öneleme yapılıp 8kişilik adam gibi bir final elemesi yapılır streamli felan şöyle... yanlış mı düşünüyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slawn said:

Fuar alanında sc2 ye ayrılan alanla ilgili mesele, yeterli alan varsa çok kişinin katılması daha eğlenceli bir ortam yaratır. Seri başı olayını sleep'e sorsunlar o halleder :P


işte o alanın az olacağı tecrubeyle sahiptir. hem süre olarak hem yer olarak en arka planda olacağı çok belli bir şey. LoL ilk planda olacaktır. sc2'nin seçilmesi belli son anda oldu. bunlar birşey ifade ediyor sanırım. ayrıca sleep halleder ne demek? öyle bir mantıkmı var. x adam gelip bende seri başıyım bende iyi oyuncuyum derse ne olacak? ben burda sleepin objektifliğini tartışmıyorum elbette objektif biri ama bunu herkes niye kabul etsin? adamın biri gelip ladder puanına göre seri başı yapılsın derse haksızsın diyemeyiz. bunlar hep detaylandırılması gereken şeyler. o kadar basit değil yani olaylar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...