Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 gs ve fb taraftarlarinin yasadiklari kafayi istiyorum 1 dakika yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 biraz daha sampiyon olun, avrupada biseyler yapin o zaman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ne güzel dedin şükrü ben bi düşüneyim bunu canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 antu, oldboyz filan istiyosan, iyi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 uykum kaçtı lan. ne tartışıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 senden bahsediyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 he valla ya, gozum seyirdi uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tartışmıyoruz enerji paylaşımındayız noyan da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 benim belim agriyo, oturmaktan degil kesinlikle bel cakram tikandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://i.imgur.com/mruiwSB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Gecen sezon bi bikac maglubiyet alip da bjk bikac vasat anadolu takimini yenince avrupanin en iyi futbolunu oynuyoruz diye gezinmeye baslamislardi. Sonrasinda biz sl de ceyrege gittik, ligde sampiyon olduk, super kupa fln, drogba reyiz vs. Besiktas ligi kacinci bitirdi haberim bile yok. Bu sezon bitince kacinci bitirdiginizi pm atin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arcane said: http://i.imgur.com/mruiwSB.jpg hayır bu faulü yaparsın anlarım da bir de mustafa'ya laf atması ne demek abi? Adam bir de konuşuyor.. geçen seneden beri colman çıldırmış durumda. Gitmek istiyorsa siktirsin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Colman başlarda iyidi de, geçen seneden beri harbi kasaba bağladı. Safi zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 SeaGle said: Gecen sezon bi bikac maglubiyet alip da bjk bikac vasat anadolu takimini yenince avrupanin en iyi futbolunu oynuyoruz diye gezinmeye baslamislardi. Sonrasinda biz sl de ceyrege gittik, ligde sampiyon olduk, super kupa fln, drogba reyiz vs. Besiktas ligi kacinci bitirdi haberim bile yok. Bu sezon bitince kacinci bitirdiginizi pm atin bana. kümede kal tezahuratının etkileri geçmedi yani 2 sene olmasına rağmen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ahah harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Colman Minsk maçında rakibine saldırdı 4-5 maç ceza aldı. Dün kaasabın önde gideniydi. Mustafa ucuz kurtardı. 2 sakatlıktan sonra birde bileği kırılsaydı futbola tövbe ederdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valla biz onlari cabuk atlattik da, sizin cep harcligi cikarabilmek icin cok calismaniz lazim = Biliyosunuz avrupadan da men edildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 daha ilk haftadan ne hırs bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bunun gibiler yüzünden futboldan soğuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 6saraylılar bikbiklenmiş hemen. avrupada ligte falan kupa almamız lazımmış falan. hatırlatim geçen sezon şu maçı http://www.mackolik.com/Mac/997934/Besiktas-Galatasaray http://www.youtube.com/watch?v=Rc6iavdbwu0 şimdi kafanızı az biraz bulutlara çevirip şu adamın güzel bir tiyatro oyuncusu olduğuna dua edin. yani bu adam bu karakterde olmasaydı geçen sene bjk kooydu bizeööüü :( diye ağlayıp dururdunuz şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 slm ben beşiktaşın berabere yada galip iken mağlup duruma düştüğü maçları daha çok seviyorum.daha heyecanlı oluyor yada kiev maçı gibi son dk da direnbeşiktaş olayları.futbola heyecan veren bunlar bence.yoksa direk at 2-3 tane bitsin sarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 böhe mesajım siliniyo anasını satim edit: laf sokmadan videoyu koyim bari http://www.youtube.com/watch?v=Rc6iavdbwu0 http://www.mackolik.com/Karsilastirma/997934/Besiktas-Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BiTcH_oFBaT said: arcane said: http://i.imgur.com/mruiwSB.jpg hayır bu faulü yaparsın anlarım da bir de mustafa'ya laf atması ne demek abi? Adam bir de konuşuyor.. geçen seneden beri colman çıldırmış durumda. Gitmek istiyorsa siktirsin gitsin Aynen, Colman gidecem diye yırtınıyor 1 senedir, ama bulunmaz hint kumaşı gibi bırakmıyorlar adamı, her maç olayı var adam istemiyor TRde kalmayı hala laz inadıylan yollamıyorlar. Kendilerini geçtim diğer takımlara zarar pislik herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bu adamlarin trabzonda oynamalari efsane abi. Samba gotlu kizlardan turban forevera. Hayat mi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar